0
1
σχόλια
171
λέξεις
210
Εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών που ξεχώρισε ανά τα χρόνια η ομάδα του περιοδικού Γαστρονόμος
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΪΚΟΣ
14 Δεκεμβρίου 2018
Ένα παντοπωλείο ντελικατέσσεν αλλά όχι σνομπ. Νοστιμιές για κάθε τραπέζι και κάθε ουρανίσκο που θέλει να γεύεται διαλεγμένα αλλά και υγιεινά μεσογειακά υλικά.

Το παντοπωλείο του Γαστρονόμου (του περιοδικού που επί χρόνια φιλοδοξεί να ξετρυπώνει τις καλύτερες πρώτες ύλες), μας φέρνει προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών που έχει ξεχωρίσει μέσα στα χρόνια. Διαλεγμένα ελαιόλαδα, μέλια, ζυμαρικά, αυγά, τυριά και αλλαντικά, ξηρούς καρπούς, όσπρια και κρασιά, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που βρίσκουμε στα ράφια του ενώ ο «πάγκος της δοκιμής» μας περιμένει με νέες γεύσεις, καθημερινά.

Η ομάδα του Γαστρονόμου αποσαφηνίζει πως θέλει να μοιραστεί τους διατροφικούς θησαυρούς που έχουν ανακάλυψει ανά τα χρόνια ώστε να δημιουργηθεί ένα βήμα για τους μικρούς αλλά σημαντικούς παραγωγούς που συνάντησαν ως τώρα. Όλα τα λαχταριστά της ελληνικής γης, όλες οι λιχουδιές παραγωγών με μεράκι και προσωπική φροντίδα, και καλές πρώτες ύλες ας συγκεντρωθούν εδώ.

 
Info: Παντοπωλείο Γαστρονόμος, Εντός της Υπεραγοράς Σκλαβενίτης στο Avenue Mall, Λ. Κηφισίας 41-43, Μαρούσι. Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-21.00, Σάββατο 08.00-20.00.
εμφάνιση σχολίων