0
1
σχόλια
282
λέξεις
TECH
Το Cinema Pack της COSMOTE TV φέρνει τον παγκόσμιο κινηματογράφο στις οθόνες μας με 15 ευρώ το μήνα
 
DOCTV.GR
10 Νοεμβρίου 2018
Κι αν μπορούσαμε να έχουμε τηλεόραση σαν καλό σινεμά; Δηλαδή χωρίς άσκοπο ζάπινγκ και γεμάτη με κινηματογράφο, πρεμιέρες, blockbusters, σινεφίλ, σειρές, ανεξάρτητες παραγωγές και αφιερώματα; Αν με λίγα κλικ αποκτούσαμε επιπλέον θεματικά κανάλια και ταινίες από όλο τον κόσμο, διαμορφώνοντας την τηλεόραση που θέλουμε;

Το COSMOTE TV Cinema Pack μας φέρνει αποκλειστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο, με 15 ευρώ το μήνα. 9 κανάλια γεμάτα σειρές και ταινίες, αγαπημένες, βραβευμένες, σε α’ προβολή, από τις ΗΠΑ ή την Ευρώπη, έρχονται στις οθόνες μας.

Παράλληλα, συνδυάζει δεκάδες κορυφαία κανάλια, ελληνικά και διεθνή, ώστε να «ντύσουμε» τις ώρες μας όπως επιθυμούμε, επιλέγοντας από δημοφιλείς σειρές και Blockbusters, μέχρι ντοκιμαντέρ σε υψηλή ανάλυση HD, τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, ειδησεογραφία, μουσική και παιδικά προγράμματα.

Η κεραία και η εγκατάσταση είναι δωρεάν αν γίνει η αίτηση online ενώ με το Cosmote TV Go μπορούμε να βλέπουμε τα αγαπημένα μας προγράμματα στο Tablet, στο laptop ή στο PC μας, χωρίς έξτρα χρέωση.

Το πακέτο είναι ευέλικτο και με 3 ευρώ επιπλέον μπορούμε να το έχουμε και στο εξοχικό μας. Με άλλα 3 ευρώ μπορουμε να έχουμε αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο, ώστε να γράφουμε τα προγράμματα που μας ενδιαφέρουν και να τα παρακολουθούμε ξανά, όποτε θέλουμε. Και για να βλέπουμε παράλληλα σε πάνω από μία τηλεοράσεις, αποκτούμε έως και τρεις αποκωδικοποιητές σε τιμές από 6.60 ευρώ.

Παράλληλα υπάρχουν κι άλλα πακέτα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά μας: το COSMOTE TV Sports Pack μας φέρνει όλα τα αθλητικά κανάλια από 20 ευρώ. Ενώ με το COSMOTE TV Full Pack, μπορούμε να έχουμε το πλήρες πρόγραμμα της COSMOTE TV (δηλαδή όλα τα παραπάνω) από 25 ευρώ/μήνα.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
εμφάνιση σχολίων