0
1
σχόλια
172
λέξεις
210
Το πολύτιμο πρόγραμμα κρατάει ανοιχτά τα σχολεία όλη τη μέρα, κάθε μέρα και προσφέρει ενδιαφέροντα δωρεάν εργαστήρια, αθλητισμό και δράσεις για όλες τις ηλικίες
 
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
11 Ιανουαρίου 2019
Κάποια σχολεία δεν κλείνουν μόλις τελειώνουν τα μαθήματα αλλά γίνονται πυρήνας μάθησης, χαράς και κοινωνικοποίησης για όλους, μέχρι αργά το βράδυ. Τα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων επιστρέφουν για 3η χρονιά με περισσότερες από 30 διαφορετικές δράσεις και πολλά νέα τμήματα.

Τα προγράμματα προσφέρονται δωρεάν και προορίζονται για παιδιά και ενήλικες. Είναι ανοιχτά καθημερινά μετά τις 4 το απόγευμα και έως τις 9.30 το βράδυ τις καθημερινές, και από τις 10 έως τις 8 τα Σαββατοκύριακα με δράσεις πολιτισμού, εκπαίδευσης, τεχνολογίας, άθλησης.

Ανάμεσα σε άλλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει: yoga για ενήλικες, εικαστικά εργαστήρι και ρομποτική για παιδιά, δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, ενισχυτική διδασκαλία, θεατρική αγωγή για εφήβους και αθλοπαιδιές,

Το πρόγραμμα υλοποιείται με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων και την αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μπορούμε να ενημερωθούμε για τις δράσεις και να δηλώσουμε συμμετοχή εδώ, είτε τηλεφωνικά στο 210-3462.335, τις ώρες 10.0-13.00.
εμφάνιση σχολίων