1
3
σχόλια
234
λέξεις
TECH
Tο σύμπαν των X-Men έρχεται στο Fox και η COSMOTE TV μας στέλνει στο studio των γυρισματων τους στην Καλιφόρνια
 
DOCTV.GR
20 Οκτωβρίου 2018
Σε έναν κόσμο όπου οι μεταλλαγμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζονται με δυσπιστία και φόβο, ένα ινστιτούτο μεταλλάξεων μάχεται για την επίτευξη ειρηνικής συνύπαρξης με την ανθρωπότητα. Ο αγαπημένος μύθος των X-Men, του περίφημου κόμιξ της Marvel, επιστρέφει με την νέα τηλεοπτική της εκδοχή και τη δεύτερη σεζόν της σειράς Gifted που προβάλλεται από το FOX στην COSMOTE TV, κάθε Δευτέρα στις 21.50.

Περισσότερη μετάλλαξη ίσως να ζήσουμε και από κοντά με τον διαγωνισμό COSMOTE TV και FOX που μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε στα στούντιο όπου γυρίζεται η σειρά στο Λος Άντζελες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας στην φόρμα που βρίσκουμε εδώ.


Η ΥΠΟΘΕΣΗ: Μετά την διαίρεση των μεταλλαγμένων σε αντίπαλες ομάδες και την καταστροφή του αρχηγείου τους, ο 2ος κύκλος βρίσκει τους Mutant Underground στη νέα τους έδρα στην Ουάσινγκτον. Υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους και το όνειρο της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ μεταλλαγμένων και ανθρώπων φαντάζει άπιαστο. Η ισχυρή αρχηγός του Inner Circle, Reeva Payge (Grace Byers), «καθαρίζει» με τον τρόπο της από την ομάδα της όσους διαφωνούν μαζί της. Παράλληλα, εμφανίζεται και μια μυστικοπαθής ομάδα μεταλλαγμένων που ζει και δρα υπόγεια και τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο.Info: The Gifted, κάθε Δευτέρα στις 21.50, από το Fox στην COSMOTE TV.
εμφάνιση σχολίων