1
4
σχόλια
226
λέξεις
210
Ο καλλιτέχνης Dreyk the Pirate κάνει τη διαδρομή μας στο Εμπορικό Τρίγωνο του Δήμου Αθηναίων να μοιάζει με ωραίο ταξίδι

 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
 
6 Ιουλίου 2018
Το να περιδιαβαίνεις την Αθήνα μπορεί να μοιάζει με ένα ωραίο, καθημερινό ταξίδι. Άλλωστε το 57,5% των Αθηναίων δηλώνει πως επιθυμεί λιγότερη ρύπανση στους τοίχους του κέντρου και περισσότερα έργα τέχνης για μια πιο όμορφη καθημερινότητα.

Η φυγή από το τσιμέντο, το γκρι χρώμα και την ένταση ήταν και ο σκοπός της συνεργασίας του γνωστού Αθηναίου καλλιτέχνη με την εφαρμογή κλήσης ταξί Beat.

Το εικαστικό τους ταξίδι, συναντάμε στις οδούς Πολυκλείτου και Βλαχάβα. Οι χαρακτηριστικές φιγούρες του Dreyk με τα ναυτικά καπελάκια, αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες. Το βίντεο καταγράφει την «πειρατική» του περιπέτεια στο Εμπορικό Τρίγωνο του Δήμου Αθηναίων μέσα σε 30 δευτερόλεπτα!


Ο Dreykζωγραφίζει σε διάφορα μήκη και πλάτη της γης πάνω από 20 χρόνια. Μέχρι σήμερα έχει αφήσει τα δικά του γκραφίτι στους δρόμους του κόσμου: Βαρκελώνη, Βουκουρέστι, Κοπεγχάγη, Σίδνεϊ, Μελβούρνη. 

Αντίστοιχα το Beat συνδέει καθημερινά τις διαδρομές, τα μικρά ταξίδια και τις συναντήσεις εκατοντάδων χιλιάδων επιβατών σε όλο τον κόσμο. Με διαθέσιμους επαγγελματίες οδηγούς σε κοντινή απόσταση, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο. Αποστολή του Beat είναι να κάνει τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη όσο πιο εύκολες και γρήγορες γίνεται.

Η Beat εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην Αθήνα (Ελλάδα), στη Λίμα (Περού), στο Σαντιάγκο (Χιλή) και στην Μπογκοτά (Κολομβία). Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στο thebeat.co.