0
1
σχόλια
233
λέξεις
210
ΔΩΡΕΑΝ: Ανακαλύπτουμε την ιστορία της Ακρόπολης μέσα από 2 κυριακάτικες ξεναγήσεις
 
DOCTV.GR
28 Φεβρουαρίου 2018
Η Κυριακή 4 Μαρτίου είναι μία από τις ημέρες δωρεάν εισόδου στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας (όπως και όλες οι Κυριακές κατά το διάστημα από 1 Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου). Με αυτή την αφορμή διοργανώνεται η δράση «Παρθενώνας-Κυριακή στην Ακρόπολη» που περιλαμβάνει δύο κυριακάτικες ξεναγήσεις στον Ιερό Βράχο, στις 10:00 πμ και 15:00 μμ, από διπλωματούχο ξεναγό, μέλος της ομάδας της Be a Greek.

Δίνουμε ραντεβού στην Κεντρική Είσοδο της Ακρόπολης, έχοντας εκδόσει μηδενικό εισιτήριο από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Ακρόπολης και βρισκόμαστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της ξενάγησης. Η ξενάγηση διαρκεί 2 ώρες και συνιστάται η χρήση άνετων παπουτσιών περπατήματος και η αποφυγή ψηλοτάκουνων παπουτσιών.

Τα πιτσιρίκια έως 10 ετών συμετέχουν δωρεάν στην ξενάγηση αλλά οι συνοδοί τους θα πρέπει να γνωρίζουν πως η δράση έχει σχεδιαστεί για ενήλικες και το ύφος αλλά και η διάρκειά της είναι τέτοια που καθιστούν την παρακολούθησή της από τα παιδιά κουραστική.

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων.


Info: Παρθενώνας – Κυριακή στην Ακρόπολη, Κυριακή 4 Μαρτίου, 10:00 πμ και 15:00 μμ, Κεντρική είσοδος Ακρόπολης (πλησίον χώρου στάθμευσης λεωφορείων της οδού Ροβέρτου Γκάλλι), Κόστος Ξενάγησης: 10€ ανά άτομο, παιδιά έως 10 ετών δωρεάν. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης την ημέρα της Ξενάγησης είναι δωρεάν. 
εμφάνιση σχολίων