0
5
σχόλια
200
λέξεις
210
Το νέο bar-resto, έχει το όνομα ενός εξερευνητή και μόλις προσάραξε στου Ψυρρή
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
12 Ιανουαρίου 2018

Ο Juan Rodríguez ήταν ο Πορτογάλος που έγινε γνωστός για την εξερεύνηση της δυτικής ακτής της Βόρειας Αμερικής αλλά και ως ο πρώτος Ευρωπαίος που άραξε στις ακτές της σημερινής Καλιφόρνιας.

Το «Juan Rodriguez» λοιπόν είναι το νέο μπαρ της πόλης που παραπέμπει στην περιπέτεια και την ανακάλυψη και το οποίο έστησαν οι Αρμελίνα Αντωναροπούλου (από το κλασσικό downtown bar «7 Jokers«) και ο Κώστας Λούκας (από τον καλό «Παλιάτσο» των βορείων προαστίων).

Γεμάτο με χειροποίητους κοκοφοίνικες, αστέρια που λαμποκοπούν στο ταβάνι και λεπτομέρειες άλλης εποχής το ντεκόρ φέρει την υπογραφή των Άλεξ Πετράκης και Βίβιαν Δημητρακοπούλου με το χαρακτηριστικό στιλ, τύπου σκηνικό (που έχουμε δει στο Upupa Epops, και το Noel).


Κάτι πολύ ενδιαφέρον είναι ότι το Juan Rodriguez Bar - Compañia de Bebida είναι ανοιχτό όλη την ημέρα μέχρι πολύ αργά για φαγητό (η κουζίνα μένει ανοιχτή έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα).

Φυσικά εδώ ένα είναι το αναμενόμενο: ότι θα βρούμε περιποιημένα καθαρά ποτά και εκλεκτά κοκτέιλ (τόσο κλασικά όσο και άλλα, πειραγμένα, που ωριμάζουν μέσα σε δρύινα βαρέλια) υπό τους ροκ και «μαύρους» ήχους που δραπετεύουν από τα ηχεία.

Info: Juan Rodriguez Bar, Παλλάδος 3, Ψυρρή, Αθήνα.

εμφάνιση σχολίων