1
1
σχόλια
217
λέξεις
210
Η παράσταση που παραδόθηκε στη χλεύη του κοινού επιστρέφει χειρότερη!
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΝΔΕΛΑΣ
15 Δεκεμβρίου 2017

Η παράσταση που παραδόθηκε στη χλεύη του κοινού το καλοκαίρι, «ντροπιάζοντας»  το Φεστιβάλ Αθηνών, επιστρέφει στο θέατρο Χώρος, σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα. Το πικρόγλυκο και τολμηρό βαριετέ ακολουθεί πιστά την επικαιρότητα με νέα νούμερα που προκαλούν τα συμβατικά όρια με τη συνδρομή διαφορετικών guest(s) σχεδόν κάθε βδομάδα και υπόσχεται παιχνίδια με πλούσια δώρα, πραγματοποίηση επιθυμιών και διαγραφή χρεών. Οι δημιουργοί μας προειδοποιούν πως η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους και πως απαγορεύεται η ρίψη φιστικιών στους ηθοποιούς.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία – Σύνθεση: Σίμος Κακάλας, Με τους: Σίμο Κακάλα, Δήμητρα Κούζα, Μιχάλη Βαλάσογλου, Κωνσταντίνο Μωραΐτη, Γιώργο Λόξα. Σκηνικό: Αντώνης Δαγκλίδης. Κοστούμια: Claire Bracewell. Μάσκες: Μάρθα Φωκά. Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης. Χορογραφίες: Φωκάς Ευαγγελινός. Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου. Ειδικά εφέ: Αλέξανδρος Λόγγος. Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Καλακίδης. Εκτέλεση παραγωγής: Γιώργος Λόξας

Κινηματογραφήσαμε με το DOC TV Specials, πρόβα από την παράσταση σε βίντεο 360°


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR δίνει πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Greek Freak/Fire and Fury! στο θέατρο Χώρος, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21.00. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.
 

Info: Greek Freak/Fire and Fury!, 8 – 31 Δεκεμβρίου. Θέατρο Χώρος, Πραβίου 6, Αθήνα. Εισιτ: 10 ευρώ

εμφάνιση σχολίων