0
1
σχόλια
188
λέξεις
210
Η electro pop και rock ταβέρνα της Αθήνας
 
ΑΝΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ
21 Νοεμβρίου 2017

«1977, η χρονιά που εμφανίστηκε ο Μανώλης και το punk» γράφει στον κεντρικό πίνακα με κιμωλία. Εδώ ήταν πάντα το άνδρο για το Hysterika club, το ελληνικό club για το φανατικό κοινό των Depeche Mode. Εδώ σχεδιάζονται δισκογραφικά πρότζεκτ. Εδώ έχουν φάει οι Sigur Ros, οι Massive Attack και ο Moby. Εδώ έχει φωτογραφηθεί ο Andy Fletcher με τον κύριο Μανώλη. Εδώ τρώνε οι αγαπημένες Ελληνίδες Marsheaux. Εδώ τρώει και ο Nick Cave, ναι. Και φωτογραφίζεται με τη μαμά της φαμίλιας Γερανιού, την κυρία Σπυριδούλα.

Εδώ υπάρχουν και τα καλύτερα μπιφτέκια στα κάρβουνα των βορείων προαστείων. Στη γειτονιά που μεγαλώσαμε, ανατραφήκαμε με τα μπιφτέκια του κύριου Μανώλη και της οικογένειας Γερανιού. Τα παραγγέλναμε από το τηλέφωνο, τα παραλαμβάναμε ζεστά-ζεστά σε λαδοκολλα και αλουμινόχαρτο.

Τρεις δεκαετίες μετά, η μαγική του αυλή εξακολουθεί να αποτελεί ένα alive and kicking μνημείο της παλιάς, καλής αθηναϊκής προαστιακής ζωής, χάρη στις νέες γενιές των Γερανιών.

Άπαιχτα ψητά και λαχανοντολμάδες  αποτελούν τα sos για τους πιστούς. Στο χειμωνιάτικο εσωτερικό stage του, αυτό διαθέτει εκτός από το wall of fame του για τους μουσικόφιλους, χάρη στις νέες γενιές των Γερανιών.

 

εμφάνιση σχολίων