1
1
σχόλια
198
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
O Παναγιώτης Φύσσας, μιλάει στο Euronews για τον Ρουπακιά, τις δυνάμεις καταστολής, τη δίκη που συνεχίζεται επ΄αόριστον...
DOCTV.GR
19 Σεπτεμβρίου 2017

«Ο Ρουπακιάς είναι έξω»: «Αυτό που συνέβη στον Παύλο πρέπει να λειτουργήσει ως μια υπενθύμιση στο λαό. Ο λαός δεν πρέπει να ξεχνάει πρέπει πάντα να αγωνίζεται, πρέπει ο λαός να συνειδητοποίησει τι σημαίνει φασισμός»,. Ο Παναγιώτης Φύσσας χαρακτήρισε άδικη την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακία και των υπολοίπων προφυλακισθέντων μελών της Χρυσής Αυγής.: «Δεν περίμενα ποτέ ότι ένας επαγγελματίας δολοφόνος θα είναι σήμερα σπίτι του, ενώ ο γιος μου λιώνει στο χώμα. Ο Νόμος αυτός είναι άδικος και πρέπει να αλλάξει. Θέλουμε να τελειώσει η δίκη το συντομότερο δυνατό και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι».

Προκλητική η στάση της αστυνομίας: Βρισκόταν στην κεφαλή της πορείας, όταν ξέσπασαν οι πρώτες αψιμαχίες νεαρών με την αστυνομία. Έσπευσε προκειμένου να συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και ζήτησε από όλους να μην αμαυρώσουν την εκδήλωση μνήμης. «Πάντα υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να χαλάσουν τις πορείες. Δεν θέλω φασαρίες. Αυτή η πορεία δεν γίνεται για αυτό. Πήγα εκεί να προλάβω κάτι. Μπορεί και να είναι κάποιο τέχνασμα της αστυνομίας, να προκαλούν δηλαδή με τον τρόπο τους. Πιστεύω ότι ήταν προκλητική η στάση των αστυνομικών. Όταν πλησιάζουν κοντά προκαλούν».

εμφάνιση σχολίων