0
1
σχόλια
186
λέξεις
210
Ένα βιβλιοφαγικό καφέ μας περιμένει κάτω απ’ την Ακρόπολη
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
6 Σεπτεμβρίου 2017
Μια ανάσα από το μουσείο της Ακρόπολης, βρίσκεται ένα ιδιαίτερο στέκι για βιβλιοφάγους που αγαπούν τα ήσυχα μέρη για όλη τη μέρα. Το Little Tree: Books & Coffee βρίσκεται δυο βήματα από τον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου και μας υποδέχεται μπροστά από ένα καταπράσινο παρκάκι, για αρωματικό καφέ, σπιτικές λιχουδιές ανάγνωση.

Μέσα στο καφέ, λειτουργεί ένα πλούσιο βιβλιοπωλείο. Και ανάμεσα στα βιβλία και τα τραπεζάκια του, ζει και ένα αληθινό δεντράκι που χαρίζει με την παρουσία του την έμπνευση για το όνομα του μαγαζιού. Το μικρό καφέ φιλοξενεί ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, κλασικά έργα, ποίηση, δοκίμιο, παιδικό βιβλίο και εκδόσεις τέχνης.

Αλλά ακόμα κι αν δεν έχουμε όρεξη για διάβασμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούμε να απολαύσουμε στις ήσυχες γωνιές του τον καφέ μας με σάντουιτς και γλυκά. Το βράδυ μπορούμε να βρούμε μπύρα και κρασί, ποικιλίες ή άλλα μικρά πιάτα ενώ από τα ηχεία θα ακούγονται jazz ήχοι. Στα συν οι πολλές πρίζες ώστε να έρθουμε παρέα με το λάπτοπ αν θέλουμε να κάνουμε κοπάνα από το γραφείο.


Info: Little Tree: Books & Coffee, Καβαλόττι 2, Ακρόπολη, 210.9243.762. Δευτέρα κλειστά.
 
εμφάνιση σχολίων