5
6
σχόλια
441
λέξεις
TECH
Φρέσκες σειρές που καταφτάνουν κατευθείαν μετά την Α’ προβολή τους στο εξωτερικό, έρχονται από την COSMOTE TV
 
DOCTV.GR
10 Ιουλίου 2017

MIDNIGHT, TEXAS: Στην πόλη με το όνομα Midnight, όλοι οι αλλόκοτοι, ανένταχτοι και περίεργοι, είναι ευπρόσδεκτοι. Τέρατα, πλάσματα της νύχτας, μαγεία, βαμπίρ και υπερφυσικά όντα κάθε είδους, καταλαμβάνουν τις οθόνες μας στη νέα μεταφυσική σειρά του NBC. Το Midnight, Texas βασίζεται στην ομότιτλη σειρά μυθιστορημάτων της Charlaine Harris που έγραψε επίσης τα βιβλία πάνω στα οποία βασίστηκε η σειρά True Blood. Πρωταγωνιστούν οι François Arnaud, Dylan Bruce, Arielle Kebbel. H σειρά προβάλλεται 48 ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική. Info: Midnight Texas, πρεμιέρα Τετάρτη 26 Ιουλίου, 22:00 , COSMOTE CINEMA 4HD.
THE BOLD TYPE: Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της Joanna Coles, εκδότριας του περιοδικού Cosmopolitan και αφηγείται τις εξωφρενικές ζωές των υπεύθυνων ενός διεθνούς περιοδικού ενώ προσπαθούν να βρουν τη δικής του ταυτότητα, να διαχειριστούν τις σχέσεις τους, να κολλήσουν τις σπασμένες καρδιές τους. Πρωταγωνιστούν οι Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy, Sam Page. H σειρά προβάλλεται 48 ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική. Info: The Bold Type, πρεμιέρα Τετάρτη 12 Ιουλίου, 23:00, COSMOTE CINEMA 4HD.
URBAN MYTHS: Οι «Αστικοί Μύθοι» μας είναι ιστορίες που έχουν περάσει με την πάροδο του χρόνου από γενιά σε γενιά και έχουν πλέον γίνει μέρος της αστικής λαογραφίας. Αλλά είναι όντως μύθοι ή είναι αλήθεια; Η σειρά συνδυάζει την περιπέτεια και το χιούμορ με πρόσωπα όπως ο Michael Jackson, ο Bob Dylan, ακόμα και ο Αδόλφος Χίτλερ, και εξετάζει το πώς θα ήταν τα πράγματα αν οι διάφοροι αστικοί μύθοι που υπάρχουν για αυτούς ήταν όντως αλήθεια. Πρωταγωνιστούν οι Ben Chaplin, Rupert Grint, Eddie Marsan. Ιnfo: Urban Myths, πρεμιέρα Σάββατο 29 Ιουλίου, 22:00 & 22:30, COSMOTE CINEMA 4HD.
ICE: Η σειρά ακολουθεί τη ζωή μιας οικογενειακής επιχείρησης εμπόρων του Λος Άντζελες από τη στιγμή που ο ένας γιός σκοτώνει εξέχοντα έμπορο διαμαντιών, ενώ ο αδελφός του πρέπει να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τον διασώσει και ταυτόχρονα να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση. Φόντο «η πόλη των Χαμένων Αγγέλων», διαμάντια, εκβιασμοί, υπόκοσμος και FBI. Η σειρά είναι δημιουργία του Robert Munic και του βραβευμένου με Όσκαρ, Ronald Bass (Ο άνθρωπος της βροχής). Info: Ice, πρεμιέρα Σάββατο 1 Ιουλίου, 23:00, COSMOTE CINEMA 4HD.
SALVATION: Ένας φοιτητής του MIT και ένα σούπερ σταρ της τεχνολογίας φέρνουν σε έναν αξιωματικό του Πενταγώνου την εκπληκτική ανακάλυψη ότι ένας αστεροειδής απέχει μόλις έξι μήνες από τη σύγκρουση του με τη Γη. Έτσι, ξεκινούν να φτιάξουν ένα σχέδιο για τη διάσωσή της. Πρωταγωνιστούν οι Charlie Rowie, Ian Anthony Dale, Dennis Boutsikaris, Santiago Cabrera. H σειρά προβάλλεται λίγες ώρες μετά της πρεμιέρα της στην Αμερική. Info: Salvation, πρεμιέρα Πέμπτη 13 Ιουλίου, 22:00, COSMOTE CINEMA 4HD.

εμφάνιση σχολίων