1
3
σχόλια
231
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ένα τετραήμερο μουσικό ταξίδι στην ηλεκτονική μουσική κουλτούρα με διεθνείς και Έλληνες djs και παραγωγούς
 
DOCTV.GR
26 Ιουνίου 2017

Η Οδύσσεια συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στις ακτές του ειδυλλιακού κόλπου του Σχίνου, στο Cariocas Beach Bar υπό τον τίτλο Collage Weekendition. Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι το κολάζ, η σύνθεση δηλαδή διαφορετικών υλών, υφών και στυλ. Μέσα από 4 θεματικές ημέρες, το φεστιβάλ εξερευνά την προέλευση της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής κουλτούρας και μας ταξιδεύει από τις Αφρικάνικες ρίζες, στους σύγχρονους ήχους.

Μυστικά beach parties, workshops, εικαστικές εγκαταστάσεις, body painters, graffiti artists, δάσκαλοι χορού, γιόγκα, καλλιτέχνες τους θεάτρου, των τεχνών δρόμου συνθέτουν φέτος το κολάζ. Και για τους γονείς που ξέρουν να διασκεδάζουν θα λειτουργεί και ειδικός χώρος διασκέδασης για τα πιτσιρίκια.Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ:
Παρασκευή 7 Ιουλίου
Eisvoleas ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ with DjMicro PRINCE XXIII & DWMND (Hatemost) Zoro&Buzz Cryogenics Music Jun

Σάββατο 8 Ιουλίου
Alberto Ruiz Oscar Aguilera MANOLACO IKEE TAP NICO RAC V.ROX HUSH OLGA Hobby T. D-Vibe Ar

Κυριακή 9 Ιουλίου
TIMMY REGISFORD LAKUTI SPELLBAND Justin Van Der Volgen

Δευτέρα 10 Ιουλίου
THE LOVESICK ANNA K Hi-Hat Jams NickolaDuFunkΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: To DOCTV.GR και το RADIODOC.GR δίνoυν 10 (δέκα) διπλές προσκλήσεις για το Odyssia Festival, για το Σάββατο 8 Ιουλίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουλίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Odyssia Festival 2017, 7-10 Ιουλίου, Cariocas Beach Bar, Σχίνος Κορινθίας. Εισιτ.: 5-45 ευρώ.
 
εμφάνιση σχολίων