1
1
σχόλια
223
λέξεις
210
Τα δύο αδέλφια συζητούν για την αξία της διαδρομής και για το να είσαι Έλληνας
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΝΔΕΛΑΣ
14 Ιουνίου 2017

Οι συστάσεις είναι περιττές για τα δύο αδέλφια, παιδιά μεταναστών από τη Νιγηρία, που κατάφεραν να βρεθούν στο NBA. Ο Γιάννης φέτος ψηφίστηκε στη βασική πεντάδα του All Star Game της Ανατολής ενώ ήταν ο πρώτος Έλληνας που έπαιξε ποτέ σε All Star Game. O Θανάσης έπαιξε στους New York Knicks και φέτος έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην Ευρώπη με την Ανδόρα. Οι δυό τους διοργανώνουν το σημαντικό AntetokounBros στην Ελλάδα (με ελεύθερη είσοδο) υπέρ της ισότητας και κατά του ρατσισμού.

O Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την Κεντρική Σκηνή της Στέγης «θα μιλήσουν λιγότερο για μπάσκετ, και περισσότερο για την αξία της διαδρομής, για το τι σημαίνει Έλληνας και για όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά».

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Τομέα Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη την προκράτηση θέσης στο infotickets.  Θα υπάρχει παράλληλη διερμηνεία και στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά από το facebook και στο site της Στέγης. Tα βίντεο παραμένουν διαθέσιμα στο sgt.gr και μετά το τέλος της εκδήλωσης.
Info: Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στη Στέγη, 24 Ιουνίου, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Συγγρού 107, Αθήνα. Είσοδος ελεύθερη και ζωντανή αναμετάδοση στο facebook και στο site της Στέγης.


Διαβάστε επίσης:
#AntetokounBros
PLAYER: Γιάννης «The Greek freak»

 
εμφάνιση σχολίων