0
3
σχόλια
198
λέξεις
210
Την λένε Mary Pickford. Τα πολυβραβευμένα Baba au Rum bar και το Varoulko resto μας δίνουν ραντεβού με πανοραμική θέα το μικρολίμανο της Καστέλλας
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
1 Ιουνίου 2017

Η ταράτσα του Mary Pickford μοιάζει με πλοίο έτοιμο να σαλπάρει. Το Mary Pickford πήρε το όνομά του από τη βραβευμένη με Όσκαρ χολιγουντιανή σταρ του βωβού κινηματογράφου που ανάμεσα σε άλλα παντρεύτηκε κάποτε στον Τσάρλι Τσάπλιν και έγινε κλασσικό cocktail από το περίφημο Hotel Nacional de Cuba. Το M. P. είναι το νέο bar που γεννήθηκε στην αστροφώτιστη ταράτσα του Βαρούλκου, από τη συνεργασία των ομάδων του Baba au Rum και του Varoulko Seaside. Τα δύο γνωστά αθηναϊκά σποτ ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα μπαρ με art deco διάθεση, θαλασσινή αύρα, εξωτικά ποτά, finger food.

Το μενού των ποτών χωρίζεται σε τρείς κατηγορίες: Τα δροσερά long bubble drinks με αφρώδεις οίνους, αρωματισμένα κρασιά και μυρωδάτα tonic, τα deco cocktails που παραπέμπουν σε κλασικές αγαπημένες γεύσεις, και τα midi exotic, με γενναίες δόσεις εξωτισμού.

Στις νοστιμιές που συνοδεύουν τα ποτά πρωταγωνιστούν φυσικά τα θαλασσινά με ύλες όπως τρούφα, τσίλι, wasabi, σοκολάτα σε συμπρωταγωνιστικούς ρόλους.

Όσο για τη μουσική ευτυχώς ξεφεύγει από την soul funk επιδημία-λαίλαπα, σε ηλεκτρονικούς τόνους. 


Info: Mary Pickford Bar, Ακτή Κουμουνδούρου 54, Πειραιάς.