0
1
σχόλια
270
λέξεις
210
Ένα πολυ-φεστιβάλ για όλες τις ηλικίες. Εμείς θα πάμε για τον Andy Smith των Portishead και τον Daddy G των Massive Attack. Στο Πάρκο Νιάρχος
 
DOCTV.GR
18 Μαΐου 2017

Τι παίρνει κανείς αν αναμείξει από τον Blend Mishkin και τον Daddy G των Massive Attack, μαζί με σόου από ακροβάτες και μαθήματα ζογκλερικών, και όλα αυτά μέσα σε ένα υπέροχο πάρκο;

Το Generations Festival είναι ένα διήμερο πάρτι που μας περιμένει μαζί με τα πιτσιρίκια μας. Η μουσική και ο χορός, συνυπάρχουν μαζί με παιχνίδι και ακροβατικά στο ανοιξιάτικο πάρκο του ΚΠΙΣΝ, από νωρίς το απόγευμα, μέχρι τις 11 το βράδυ.

Η μουσική σκηνή υποδέχεται σημαντικούς κι αγαπημένους διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Andy Smith (Ex-Portishead), Daddy G (Massive Attack), Blend Mishkin & Roots Evolution, Wubdise, Blast'em Bop, Seez Kalonji, Santoner Rpz και Wolfy Funk Project.

Παράλληλα, ακροβάτες, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι από την ομάδα Circus Dayz, μας προσκαλούν να παίξουμε μαζί τους και να μάθουμε τις βασικές αρχές των ζογκλερικών, της εναέριας ακροβατικής κούνιας (trapeze) και της μπάλας ισορροπίας (walking globe), ενώ διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του Πάρκου, μας περιμένουν εργαστήρια ζωγραφικής, φωτογραφικό booth για να απαθανατίσουμε τις στιγμές μας και διάφορες άλλες εκπλήξεις προς ανακάλυψη, όπως μυστήρια άγρια ζώα που γεμίζουν το πάρκο όμως εμείς μπορούμε να ζωγραφίσουμε πάνω τους.


ΤΟ LIVE UP TOY ΔΙΗΜΕΡΟΥ:
Σάββατο 27/5
- LIVE STAGE (20.30 -23.00)

Andy Smith (Ex-Portishead / DJ set)
Wolfy Fun k Project (live)
- DJ BOOTH (17.00-20.30)
Wubdise (Austria)
Blast'em Bop
Seez Kalonji (Boogie Rockaz)
Santoner Rpz

Κυριακή 28/5
- LIVE STAGE (20.30-23.00)
Daddy G (Massive Attack / DJ set)
Blend Mishkin & Roots Evolution (live)
- DJ BOOTH (17.00 -20.30)
Supersan (Panama Cardoon & Mister Kentro)
DJ Booker
Rankin Johnny


Info: Generations - A Family Festival, 27 - 28 Μαίου, 17:00 - 23:00, ΚΠΙΣΝ.
 
εμφάνιση σχολίων