0
4
σχόλια
213
λέξεις
210
Το 13ο ADAF μας καλεί να φανταστούμε το μέλλον
 
DOCTV.GR
15 Μαΐου 2017

250 καλλιτέχνες από 22 χώρες, μοιράζονται τις αφηγήσεις τους με βασικό άξονα τις νέες τεχνολογίες, τα δίκτυα, τον χώρο, τον ήχο και την επικοινωνία.

Ποιο είναι το μέλλον της ψηφιακής κουλτούρας; Που ενώνονται τα όρια μεταξύ «αληθινού» και «εικονικού»; Πως η ένωση του ψηφιακού κόσμου με τον χειροπιαστό, επηρεάζει και διαμορφώνει την τέχνη αλλά και τις κοινωνίες;

Υπό τον γενικό τίτλο #PostFuture, το Athens Digital Arts Festival 2017 επιστρέφει για 13η χρονιά και επιχειρεί να ανακαλύψει όλα τα παραπάνω σε μια έκθεση υπερβαίνοντας την ψηφιακή κουλτούρα και προσπαθώντας να ευρύνει το απροσδιόριστο μέλλον. Με πολυμέσα, εγκαταστάσεις, video art, διαδικτυακά έργα, εργαστήρια, ομιλίες, παρουσιάσεις διεθνών φεστιβάλ.

Φέτος, το ADAF εμπλουτίζεται και με την παιδική ενότητα, ADAF Kids, προσκαλώντας παιδιά και γονείς να εξερευνήσουν τον κόσμο της ψηφιακής κουλτούρας, μέσα από ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά εργαστήρια, τεχνολογικά πειράματα, προβολές animation και διαδραστικές εγκαταστάσεις.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τα εγκαίνια του  Athens Digital Arts Festival 2017 την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 20.00. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της 16 Μαίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα. 


Info: Athens Digital Arts Festival 2017, 18-21 Μαΐου 2017, Μητροπόλεως 23, Αθήνα. Μπορούμε να κλείσουμε τη θέση μας εδώ.
 
εμφάνιση σχολίων