1
5
σχόλια
389
λέξεις
TECH
O 5ος κύκλος έρχεται τον Μάιο αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD, με διπλά επεισόδια
 
DOCTV.GR
9 Μαΐου 2017

Η 5η σεζόν της αγαπημένης σειράς που έχει κερδίσει 2 Χρυσές Σφαίρες, 6 Primetime Emmy και 179 βραβεία μέχρι σήμερα, μας περιμένει αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD, με διπλά επεισόδια.

Ο νέος κύκλος έχει 13 επεισόδια και κάνει πρεμιέρα, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, στο COSMOTE CINEMA 4HD στις 31 Μαΐου, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Netflix. Κάθε Τετάρτη θα προβάλλονται δύο επεισόδια του House Of Cards στις 22:00 και 23:00 ενώ το τελευταίο, θα προβληθεί μόνο του στις 12 Ιουλίου στις 22:00. Μετά την προβολή τους, τα διπλά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα, για μία εβδομάδα, on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS (διατίθεται δωρεάν για τους hybrid συνδρομητές). Μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη σειρά και ετεροχρονισμένα, μέσω COSMOTE Replay TV ή να την γράψουμε σε σκληρό δίσκο.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Frank Underwood (Κέβιν Σπέισι) και η εξίσου φιλόδοξη σύζυγός του Claire (Ρόμπιν Ράιτ), στην προσπάθειά τους να αναρριχηθούν στην εξουσία, σκηνογραφούν ίντριγκες στο Λευκό Οίκο. Στην 5η σεζόν, ο Φρανκ και η Κλαιρ σχεδιάζουν το δρόμο προς τη νίκη τους στις επόμενες προεδρικές εκλογές κάνοντας σλάλομ σε πολιτικές ίντριγκες και δολοπλοκίες ενώ στήνουν ταυτόχρονα παγίδες εξουσίας σε όποιον βρίσκεται στο πέρασμά τους.

ΒΡΑΒΕΙΑ: Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Κέβιν Σπέισι (American Beauty, Λ.Α. Εμπιστευτικό) και η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ρόμπιν Ράιτ (Πέρα από το όνειρο, Forrest Gump) πρωταγωνιστούν στη δραματική σειρά, η οποία έχει κερδίσει συνολικά 25 βραβεία, ανάμεσά τους 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Primetime Emmy. Το House of Cards ήταν υποψήφιo μέχρι σήμερα για 179 βραβεία.

TRIVIA: «Με τα χρόνια, έχω οικοδομήσει μια σχέση με το κοινό. Προσπάθησα να διατηρήσω όσο το δυνατόν χαμηλότερο προφίλ ώστε να αναδυθούν περισσότερο οι χαρακτήρες που ενσαρκώνω και να προστατευτεί η σχέση τους με το κοινό» λέει ο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος δήλωσε σε πρόσφατή συνέντευξή του πως ορισμένοι προεδρικοί υποψήφιοι της σειράς, ενώ «φαίνεται να είναι φανταστικά πρόσωπα», στην πραγματικότητα υπάρχουν. «Μερικοί είναι υπερβολικά κυνικοί, όμως άλλοι βρίσκονται πολύ κοντά στην αλήθεια». Οι φήμες λένε πάντως πως οποιαδήποτε παρόμοια κατάσταση με την σημερινή στον Λευκό Οίκο, είναι τελείως συμπτωματική -εάν υπάρχει- καθώς το σενάριο γράφτηκε πριν τις πρόσφατες Αμερικανικές εκλογές.
Info: House of Cards, 5ος κύκλος, από 31 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στις 22:00 και 23:00, δύο επεισόδια στη σειρά, στο COSMOTE CINEMA 4HD και στα COSMOTE TV PLUS και COSMOTE Replay TV
εμφάνιση σχολίων