1
1
σχόλια
232
λέξεις
VIDEO

«Τα 7 δις που φάγαμε από την Ε.Ε. δεν τρώγονται από μια παρέα απατεώνων όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή»

DOCTV.GR
17 Φεβρουαρίου 2017

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ότι το 2011, δηλαδή για το διάστημα που ήταν ο ίδιος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης: «ήμασταν απατεώνες».

«Ο λαός ήταν διεφθαρμένος και αντάλλασε παροχές με ψήφους... Δεν μειώθηκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι, βλέπω να γίνονται σήμερα τα ίδια. Σήμερα στη βουλή ήταν η συμπαθεστάτη ομάς των πυροσβεστών.»

«Την οποία είχατε πει ότι θα προσλάβετε όταν ήσασταν εσείς κυβέρνηση ότι θα τους προσλάβετε»

«Τα βλέπετε; Απατεώνες ήταν εκείνοι, απατεώνες είναι και τούτοι (...)»

«Το 2011 ήσασταν εσείς κυβέρνηση»

«Ναι... Αυτό δεν ήταν η παραδοσιακή πρακτική;»

Επίσης δήλωσε: «η Ελλάς έχει όσους αντιστρατήγους έχουν και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής». Όταν ρωτήθηκε για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών, απάντησε δεν υπάρχει χώρα χωρίς εξοπλιστικά σκάνδαλα και η διαφθορά είναι συνώνυμη με την εξουσία.

Ρωτήθηκε επίσης αν μετά από 7 χρόνια δικαιώθηκε με την δήλωσή του «Μαζί τα φάγαμε»  και απάντησε: «Όταν έβρισκα με κάποιον για να συζητήσω τη δήλωσή μου στο δρόμο έλεγα, μισό λεπτό ελάτε να σας ρωτήσω, εσείς ζητάγατε απόδειξη από τον υδραυλικό σας όπως λέει ο νόμος. Η απάντηση ήταν: Όχι φυσικά...»

Χρεοκοπήσαμε από την τυρόπιτα ή από την Novartis και από την Siemens. «Χρεοκοπήσαμε από την τυρόπιτα..». «Τα 7 δις που φάγαμε από την ΕΕ δεν τρώγονται από μια παρέα απατεώνων όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή». Δείτε όλη τη συζήτηση εδώ:

 


 
εμφάνιση σχολίων