2
1
σχόλια
231
λέξεις
TECH

Ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του National Geographic μας έρχεται στην COSMOTE TV

ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
6 Δεκεμβρίου 2016
Ο πλανήτης Άρης παραμένει ένα άλυτο μυστήριο και η κατάκτησή του έχει μετατραπεί σε γρίφο για μερικούς από τους πιο λαμπρούς επιστήμονες της εποχής μας. Το National Geographic και πολλοί βραβευμένοι με Όσκαρ και Emmy παραγωγοί όπως οι Brian Grazer (Ένας Υπέροχος Άνθρωπος, Apollo 13) και Ron Howard (Κώδικας Ντα Βίντσι) καθώς και ο πρωτοπόρος δημιουργός Everardo Gout (Days of Grace), ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει στο έτος 2033, ημερομηνία εκκίνησης της αποστολής προς τον Κόκκινο Πλανήτη. Μέσα σε 6 επεισόδια, η ιστορία ξεδιπλώνει την πρώτη απόπειρα επανδρωμένης αποστολής με το διαστημικό σκάφος Δαίδαλος.

Οι 6 εξειδικευμένοι αστροναύτες διαφορετικών ειδικοτήτων (από βιοαστρονομία και ρομποτική μέχρι υδροβιολογία) προέρχονται από σχεδόν κάθε μήκος και πλάτος της γης και συνεργάζονται ώστε να στήσουν την βάση τους στον νέο πλανήτη.

Παράλληλα πίσω στη Γη, η ομάδα του κέντρου ελέγχου αποστολής Mars Mission Control, μετά την επιτυχημένη προσγείωση του Δαίδαλος στον Άρη, αναλαμβάνει να οργανώσει την επόμενη φάση της αποστολής.

Η σειρά ενώνει με μοναδικό τρόπο την τεχνογνωσία και τις ανακαλύψεις του σήμερα με το μέλλον, μέσα από την συναρπαστική προσπάθεια της ανθρωπότητας να κατακτήσει τον διάστημα.

Ολόκληρο το ταξίδι στον Άρη, δηλαδή και τα 6 επεισόδια της σειράς, θα επαναπροβληθούν το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, σε μια back to back τετράωρη προβολή που θα ξεκινήσει στη 12:45. 

Info: Άρης, Κάθε Κυριακή, 21:00, National Geographic, COSMOTE TV 
 
εμφάνιση σχολίων