1
1
σχόλια
183
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το 4o άλμπουμ Serafim Tsotsonis κυκλοφορεί από το αμερικανικό label Hush Hush. Το πρώτο single Cold Naive είναι ένα ποίημα

RADIODOC.GR
21 Νοεμβρίου 2016
Ο Σέρα -όπως λένε τον Σεραφείμ Τσοτσώνη οι φίλοι του στην Ελλάδα- ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, κατά τις εκτιμήσεις μας, ένα από τα καλύτερα downtempo / electronica αλμπουμ της χρονιάς.

Ενώ τα ηχεία του σταθμού μας στο radiodoc.gr παίζουν το πρόσφατο διεθνές πρότζεκτ Ocean Hope (το πρότζεκτ που υπογράφει μαζί με την αδελφή του Αγγελική), ακούμε το Cold Naive και αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ She Swims, στις 9 Δεκεμβρίου.Το label Hush Hush από το Σιάτλ κυκλοφορεί το 4ο άλμπουμ του Σεραφείμ Τσοτσώνη. Ο πολύπλευρος καλλιτέχνης, πιανίστας, συνθέτης, παραγωγός συνεργάζεται με μια σειρά από μουσικούς προσθέτοντας οργανικούς ήχους από τσέλο, βιολί, τρομπέτα και φλάουτο σ΄ένα ηλεκτρονικό πρότζεκτ με cinematic, ambient, jazz, dream pop διαθέσεις (προπώληση εκεί).

Εντωμεταξύ το πρώτο live για το άλμπουμ προετοιμάζεται για να γίνει τον Ιανουάριο στον μοναδικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας στο Σύνταγμα.

Ακούστε την εκπομπή του Σεραφείμ Τσοτσώνη κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 14.00 μέχρι τις 15.00 στο radiodoc.gr.


Διαβάστε επίσης:
Ocean Hope, από την Κόρινθο ως το Σιάτλ 
Serafim Tsotsonis: Spring Spells 


εμφάνιση σχολίων