0
1
σχόλια
354
λέξεις
TECH

Νέες φουτουριστικές υπηρεσίες για να φτιάχνουμε το πρόγραμμα στα μέτρα μας, ό,τι ώρα θέλουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε

DOCTV.GR
15 Νοεμβρίου 2016
Ο OTE TV αλλάζει όχι μόνο όνομα αλλά και κοστούμι, φέρνοντας λίγο ακόμα φουτουρισμό στις υπηρεσίες του. Έτσι, η COSMOTE TV έρχεται με περισσότερη διάδραση, ώστε να κόβουμε και να ράβουμε τις προτιμήσεις μας, όπως θέλουμε εμείς, χάρη στην υπηρεσία Hybrid που ενώνει τη δορυφορική και την ευρυζωνική πλατφόρμα. Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια βλέπουμε -και ξαναβλέπουμε- ότι πρόγραμμα θέλουμε, ότι ώρα θέλουμε, σε όποια συσκευή προτιμάμε. Και πιο συγκεκριμένα:

COSMOTE TV GO: Μας επιτρέπει να παρακολουθήσουμε 32 HD κανάλια (μεταξύ των οποίων και όλα τα COSMOTE SPORT), σε όποια συσκευή θέλουμε. Υπολογιστής, laptop, κινητό ή τάμπλετ; Επιλέγουμε αυτό που προτιμάμε και ορίζουμε όχι μόνο το τι θα παρακολουθήσουμε αλλά και το που και πότε.

COSMOTE TV PLUS: Θέλουμε ταινίες και σειρές; Τώρα έχουμε on demand και χωρίς καμία χρέωση, μία πλούσια ταινιοθήκη με ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA, καθώς επίσης ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY, όλα σε high definition, αμέσως μετά την προβολή τους στα κανάλια. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και μέσω της COSMOTE TV GO.

COSMOTE REPLAY TV: Χάσαμε το αγαπημένο μας πρόγραμμα; Μπορούμε πλέον να γυρίζουμε το χρόνο πίσω μέχρι και 48 ώρες, αλλά και να πατάμε το pause και τις υπόλοιπες εντολές (rewind, fast forward), με πλήρη αυτονομία.

COSMOTE CINEMA ON DEMAND: Η υπηρεσία που μας φέρνει προς ενοικίαση όλες τις νέες ταινίες του Χόλυγουντ, αμέσως μετά την πρώτη προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ PVR; Σημαίνει ότι τώρα μπορούμε να γράψουμε τα αγαπημένα μας προγράμματα σε ενσωματωμένο ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να τα ξαναβλέπουμε όποτε θέλουμε. Φυσικά μέσω της COSMOTE TV GO υπάρχει και η δυνατότητα και απομακρυσμένης εγγραφής.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ HYBRID; Στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube, υπάρχουν εύκολες οδηγίες και συμβουλές για το πώς μπορούμε να γίνουμε hybrid αλλά και πώς να συνδέσουμε τον αποκωδικοποιητή μας στο Internet για να έχουμε πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες της COSMOTE TV.

ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ; Μπορούμε επίσης να ενημερωθούμε για τον νέο hybrid κόσμο της COSMOTE TV στο cosmotetv.gr ή στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
εμφάνιση σχολίων