0
1
σχόλια
246
λέξεις
TECH

[ΔΩΡΕΑΝ] Ο δημοφιλής διαγωνισμός επιστρέφει: μπορούν να συμμετέχουν Έλληνες developers εφαρμογών φορητών συσκευών

DOCTV.GR
27 Οκτωβρίου 2016
Το Ρομάντζο στεγάζει την Εφαρμογιάδα, τον μόνο διαγωνισμό στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών, με σκοπό τις αναδείξει στο ευρύτερο κοινό.

Οι προηγούμενες διοργανώσεις, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον περισσότερων από 60 developers και περισσότερα από 600 ως κοινό και έδωσαν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κάνουν ένα πρώτο σημαντικό βήμα. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει πέντε λεπτά να παρουσιάσει την εφαρμογή του. O μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 12 διαγωνιζόμενοι ανά Εφαρμογιάδα και δεν μπορούν να συμμετέχουν εφαρμογές που είναι ήδη αναγνωρισμένες στην αγορά.

Οι διαγωνιζόμενοι δεν αξιολογούνται από μία κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως γίνεται και στην πραγματική αγορά. Το κοινό εφοδιάζεται κατά την είσοδό του με ένα εικονικό χρηματικό ποσό το οποίο και επενδύει στις εφαρμογές που κρίνει πιο πετυχημένες. Κάθε συμμετέχοντας έχει πέντε λεπτά για να κάνει την παρουσίαση της εφαρμογής του. Οι τρεις εφαρμογές που συγκεντρώνουν τις περισσότερες επενδύσεις είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού.

Η ημέρα όμως αυτή δεν είναι μόνο για τα βραβεία και τους νικητές αλλά λειτουργεί ως μία πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και παρουσίασης καινοτόμων προτάσεων. Οι developers έρχονται σε επαφή με πραγματικούς επενδυτές, εταιρίες που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό και τους δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουν έργο τους σε ένα ευρύ κοινό.

Η είσοδος είναι δωρεάν και οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να εγγραφούν μέχρι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.


Info: Εφαρμογιάδα #6, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, ώρα 18:30, Είσοδος ελεύθερη 

 
εμφάνιση σχολίων