0
1
σχόλια
212
λέξεις
210
Κάθε άνοιξη φοράμε τις στολές μας και πετάμε στη μεγάλη γιορτή των comics. Το Comicdom επιστρέφει για 13η χρονιά, με ελεύθερη είσοδο. Το doctv.gr είναι δημιουργικός συνεργάτης
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΝΔΕΛΑΣ
16 Μαρτίου 2018
Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ των κόμικ επιστρέφει για 13η χρονιά στους χώρους Ελληνοαμερικανικής Ένωσης αλλά και στο κτίριο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.
Οι δρόμοι θα γεμίσουν και πάλι με μεταμφιεσμένους πολεμιστές πάνω σε μηχανάκια και manga που περιμένουν στη σειρά για να αποκτήσουν το αγαπημένο τους κομικ. Το Doctv.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και δημιουργικός συνεργάτης της Comicdom Con Athens 2018.

Και φέτος το Comicdom προσφέρει τη φιλοξενία του σε εκδοτικούς οίκους και εξειδικευμένα καταστήματα comics ενώ ένα μέρος του είναι αφιερωμένο στις αυτοεκδόσεις, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε τις δουλειές νέων δημιουργών. Δεν ξεχνάμε τα signing events από Έλληνες και ξένους δημιουργούς που θα βρίσκονται εκεί για μία προσωπική αφιέρωση ή για ένα μικρό σκιτσάκι.

Αν τελικά φορέσουμε τη στολή μας μπορούμε να λάβουμε μέρος στο Comicdom Cosplay, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό cosplay της χώρας και εθνικό προκριματικό για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα EuroCosplay. Ο cosplayer που θα αναδειχθεί πρώτος νικητής, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό EuroCosplay, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβρη, στο Λονδίνο.

Ανακαλύψτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις συμμετοχές του φεστιβάλ εδώ.

 
Info: Comicdom Con Athens, 21-22 Απριλίου, Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Ελεύθερη είσοδος
εμφάνιση σχολίων