3
1
σχόλια
230
λέξεις
210

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, τέσσερα κορίτσια γιορτάζουν με τρία λάιβ και ένα dj set στο stage του Death Disco
 

MΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
20 Φεβρουαρίου 2016
Στις 8 Μαρτίου, στο πλαίσιο του Let me know! festival_woman, θα πραγματοποιηθούν τρία λάιβ και ένα dj set. H Katerine Duska, η Angelika Dusk, η Daphne and the Fuzz και η Lady Dust ανεβαίνουν στη σκηνή του Death disco και μας προσκαλούν. Η Katerine Duska κυκλοφόρησε πρόσφατα τον νέο της δίσκο Embodiment, ο οποίος είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και είναι γεμάτος indie-pop, neo-soul και soulful pop ερεθίσματα. Η Angelika Dusk θα παίξει κομμάτια από το άλμπουμ της Marionette, πολλές διασκευές  και θα κινηθεί ανάμεσα σε blues, soul μελωδίες και σε vintage rock και psych pop ήχους. Η Daphne And The Fuzz θα παίξει για πρώτη φορά σε κοινό τα ακυκλοφόρητα κομμάτια της, με αφορμή το release του πρώτου της ολοκληρωμένου άλμπουμ που θα γίνει τον Μάρτιο. Για το τέλος της βραδιάς, θα ακολουθήσει closing party, με τη Lady Dust στα decks.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για το Let me know! festival_woman, στο Death Disco, την Τρίτη 8 Μαρτίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Δευτέρας 7 Μαρτίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Let me know! festival_woman, Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 21:00. Death Disco, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, είσοδος 8 ευρώ.
εμφάνιση σχολίων