0
10
σχόλια
429
λέξεις
210

Ένα νέο στέκι στην καρδιά της Αθήνας μάς στήνει παγίδες

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ | ΦΩΤΟ: Κ. ΚΑΤΡΙΟΣ, DOC TV CC3
6 Φεβρουαρίου 2016
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση


Μια στοά του Συντάγματος μας παγιδεύει με ντεκόρ παλιάς Αθήνας και διάθεση να μας εκπλήξει -με συνεχή «ανταπόκριση» από διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Μιλήσαμε με τον Γιάννη Σαμαρά και μας είπε όλες τις λεπτομέρειες που ετοιμάζει η ομάδα του The Trap.

Το όνομά σας τι σημειολογία κρύβει; Γιατί The Trap; Αυθόρμητα, μόλις σταθήκαμε έξω από το κατάστημα, κάποιος φώναξε «σαν παγίδα είναι!». Παρ’ όλο το αρνητικό μήνυμα που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη λέξη, εμείς, φύσει αισιόδοξοι, θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν λογοπαίγνιο και να τονίσουμε τη θετική πλευρά της.

Για μας είναι ο χώρος που παγιδεύσαμε γεύσεις, μουσική, καφέ, αποστάγματα, εξού και το λογοπαίγνιο. Ναι, θέλουμε κάποιος να «παγιδεύεται» υποσυνείδητα αλλά και τελείως φυσικά και κατά κάποιο τρόπο, να μας συνδέει με τη φιλοξενία, την καλοπέραση, τις όμορφες στιγμές, τις ωραίες γεύσεις και γενικότερα με μια εμπειρία που θέλει να επαναλαμβάνει, ώστε τελικά να γίνει συνήθεια και αυτό, μέρος της εμπειρίας του Trap. Στόχος μας είναι η διαχρονικότητα και όχι η μόδα.

Τι ξεχωρίζει το The Trap; Θέλουμε να κρατάμε τα πράγματα απλά -να μην τα μπερδεύουμε πολύ-, καθαρές και δυνατές γεύσεις σε καφέ, ποτό, φαγητό. Επίσης επειδή ξέρουμε ότι σε όλους αρέσει να δοκιμάζουν συνεχώς καινούρια πράγματα,
το Trap εκτός από τη δική του μπίρα (δύο για την ακρίβεια, blonde και IPA) θα φιλοξενεί, κάθε βδομάδα σχεδόν, αποστάγματα από διαφορετικά σημεία του πλανήτη όπως και κοκτέιλ, μπίρες και καφέ που υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να τα αναζητήσει κάποιος ίσως και σε άλλη χώρα. Θέλουμε να υπάρχει αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται και να δημιουργούμε προσωπικές σχέσεις μαζί τους. Το χαρακτηρίζουμε bar, το οποίο για μας στοχεύει στη διαχρονικότητα.

Έχετε δικό σας οδηγό πόλης; Το μενού είναι κάτι σαν οδηγός πόλης. Βρισκόμαστε στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας και θέλουμε οι άνθρωποι που έρχονται, γνωρίζουν δεν γνωρίζουν την Αθήνα, να τη δουν και μέσα από τα δικά μας μάτια. Έτσι, εκτός από το μενού, μέσα στο βιβλίο-μενού υπάρχουν εικόνες από το κέντρο της Αθήνας αλλά και ένας διαδραστικός χάρτης που θα προτείνει τα αγαπημένα σε εμάς σημεία της πόλης όπως bar, restaurants, café, fast food κ.ά.

Τι μουσική ακούει το The Trap; Soul ,jazz, afro, funk...

Τι σας λείπει από την Αθήνα; Η ανεμελιά. Και κατά κάποιο τρόπο, αυτό θέλουμε να προσφέρουμε στο Trap.

Ποιοι απαρτίζουν την ομάδα του The Trap; Άνθρωποι που γνωρίζουν χρόνια πώς να πραγματοποιούν και να ικανοποιούν επιθυμίες. Ο Γιάννης Σαμαράς, ο Δημήτρης Μπενάκης, ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Στέφανος Δραγανιδάκης, ο Βασίλης Ρήγας.

Info: Τhe Trap, Όθωνος 10, Σύνταγμα, τηλ. 210 3215.561.
 
εμφάνιση σχολίων