0
1
σχόλια
230
λέξεις
210

Μια κρυμμένη είσοδος στην καρδιά της Αθήνας μάς οδηγεί στην πιο όμορφη ταράτσα

DOC TV
1 Μαΐου 2015
Στο γραφικό δρομάκι της οδού Νορμανού στο Μοναστηράκι, μια διακριτική είσοδος που δεν την πιάνει εύκολα το μάτι μάς οδηγεί στο Couleur Locale.

Μπαίνοντας από τη στοά, δύσκολα υποψιάζεται κανείς ότι θα οδηγηθεί σε μια chill out ταράτσα με αναπαυτικές σεζλόνγκ και θέα την «τοπικού χρώματος» Ακρόπολη στο πιάτο. Το κρυμμένο μαγαζί της οδού Νορμανού χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο, μπορούμε να βλέπουμε τις νοστιμιές να ετοιμάζονται στην ιδιότυπη κουζίνα του, προτού φτάσουν στα πιάτα μας. Από finger food μέχρι burgers, μπουκιές με σολομό και tortillas, όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά, περιμένουν να συνοδέψουν το ποτό μας.

Στην ταράτσα, που είναι το δεύτερο επίπεδο, μπορούμε να νιώσουμε λίγο άνοιξη και πολύ καλοκαίρι ανακατεμένα με ιστορία, από το φωταγωγημένο παλιό κέντρο που ξεδιπλώνεται στα μάτια μας. Παλιά σπίτια, σοκάκια και η Ακρόπολη, ντύνουν το φόντο των κοκτέιλ μας.

Το Couleur Locale λειτουργεί από το πρωί για καφέ, τσιμπολόγημα και ποτό. Οι σεζλόνγκ και οι ξύλινοι πάγκοι δίνουν περισσότερο την αίσθηση ελευθερίας ενός πικνίκ και διακοπών, παρά ενός στυλιζαρισμένου roof garden που μας περιμένει μόνο αν φοράμε τα καλά μας. Ο DJ κινείται ανάλογα με το mood της ημέρας. Πάντως εδώ θα ακούσουμε από swing μέχρι deep house αλλά και rock ’n’ roll. Και όλα αυτά μαζί μάς δίνουν το τοπικό χρώμα του Couleur Locale.


Info: Couleur Locale, Νορμανού 3, Μοναστηράκι (εντός στοάς).
 
εμφάνιση σχολίων