0
1
σχόλια
202
λέξεις
TECH

Όχι μία αλλά δύο παγκόσμιες διακρίσεις στα διεθνή βραβεία PromaxBDA Global Excellence Awards

PUBLI
20 Ιουνίου 2014

Οι ωραίες και δημιουργικές προτάσεις, εκτός από το να απολαμβάνονται, καλό είναι και να βραβεύονται. Έτσι ο ΟΤΕ TV, στα φετινά βραβεία PromaxBDA Global Excellence Awards, πέτυχε όχι μία αλλά δύο διακρίσεις: βραβεύτηκε για την on air ταυτότητα και τα λογότυπα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT, δηλαδή και στις δύο κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε, ενώ ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή που κέρδισε διάκριση στη φετινή διοργάνωση.

Η βράβευση αφορά στον συνολικό σχεδιασμό και στην παραγωγή της On Air Ταυτότητας των αθλητικών καναλιών. Αυτό περιλαμβάνει τον σχεδιασμό των on air λογοτύπων, το δημιουργικό concept και την τελική παραγωγή των σημάτων των καναλιών καθώς και όλου του πακέτου γραφικών, που δημιουργήθηκαν για το «ντύσιμο» των αθλητικών καναλιών ΟΤΕ SPORT.

Ο θεσμός αναδεικνύει τις καλύτερες και πιο δημιουργικές προτάσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας παγκοσμίως. Γι’ αυτό συμμετείχαν και διεθνή μέσα όπως: FOX, National Geographic, CNN, Sony Pictures. Στις κατηγορίες που βραβεύτηκε ο OTE TV ανταγωνιστές ήταν ισχυρά δίκτυα αθλητικών καναλιών, όπως τα ESPN και SKY SPORTS Deutchland.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ TV κέρδισε:

- Βραβείο Bronze στην κατηγορία «Art Direction & Design: Sports Program Campaign».

- Βραβείο Bronze στην κατηγορία «Art Direction & Design: Sports Program General Image Campaign».

εμφάνιση σχολίων