2
1
σχόλια
209
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Ο Χατζηνικολάου βάζει τις φωνές στον υπουργό. Ο Άδωνις πουλάει Κουφοντίνα στην Ελληνοφρένεια

DOC TV
19 Μαρτίου 2014
«Τους σιχαίνομαι και με σιχαίνονται». Δεν είναι μόνο η δήλωση «σιχαίνομαι τους κομμουνιστές» που έκανε σε εκπομπή του Alpha (όπως και το «πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα κακομαθημένα παλιόπαιδα»). Οι χαρακτηρισμοί του για την πολυσυζητημένη εκδήλωση στο Λονδίνο όπου του επιτέθηκαν φραστικά Έλληνες (Έλληνες κάτοικοι Λονδίνου, δημοσιογράφοι κ.λπ. και όχι Συριζαίοι) έφεραν στην επιφάνεια τσακωμούς, διαφωνίες και δηλώσεις του, που αναπαράγονται στα μέσα σήμερα, ακατάπαυστα (ενώ καυτά σχετικά θέματα των ημερών είναι τα φάρμακα και τα πολύ-ιατρεία).Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα πάντως η συνομιλία που έγινε στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM. Ο δημοσιογράφος του είπε με λίγα λόγια ότι αφενός η εικόνα ενός υπουργού που τσακώνεται διαρκώς δεν είναι ωραία, και αφετέρου του έθιξε ότι σπαταλά περισσότερο χρόνο για προσωπική του προβολή και για συνεντεύξεις απ’ ότι για τα θέματα του Υπουργείου του.

Όταν ο Α. Γεωργιάδης απάντησε ότι ένα μπράβο δεν του λένε για τα ορθά που πράττει, ο δημοσιογράφος του απάντησε φανερά ενοχλημένος ότι τα μπράβο δεν είναι δουλειά των δημοσιογράφων κι ότι με αυτές τις λογικές κατάντησε έτσι η δημοσιογραφία.

Η Ελληνοφρένεια ανέβασε σήμερα το βίντεο «Ο Άδωνις πουλάει Κουφοντίνα» ενώ στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, το θέμα Άδωνις ήταν κεντρικό (ακούστε την εδώ)εμφάνιση σχολίων