0
1
σχόλια
182
λέξεις
ΖΗΝ

Η Κοινωνική Κουζίνα του Κωνσταντίνου που ταΐζει κόσμο σε όλες τις γειτονιές, απέκτησε σπίτι. Μπορούμε να βοηθήσουμε

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
22 Νοεμβρίου 2013
Ο Άλλος Άνθρωπος, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, είναι άνεργος κι όμως προσφέρει στους συνανθρώπους του τροφή, αλληλεγγύη, επικοινωνία και σεβασμό, χάρη στη φορητή κουζίνα του και τη διάθεσή του. Η κοινωνική κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος μαγειρεύει κάθε φορά σε άλλη γειτονιά, με ό,τι έχει, ανάλογα με τους εθελοντές, τις προμήθειες και τη βενζίνη. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Σήμερα ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα και μας χάρισε πλατιά χαμόγελα: η Κοινωνική μας Κουζίνα έχει σπίτι. Και χρειάζεται έπιπλα, οικιακές συσκευές και υδραυλικούς για τις ντουζιέρες, «για να κάνουν μπάνιο οι φίλοι», όπως λέει αλληλέγγυα ο Κ.

Για τον Κ., που τον ξέρουμε και παρακολουθούμε το έργο του από την αρχή, νιώθουμε πραγματική ευγνωμοσύνη για όσα κάνει. Αυτό του είπαμε τις προάλλες, και μας απάντησε: «ο Άλλος Άνθρωπος ανήκει σε όλους μας». Κι αν ανήκει σε όλους μας, αυτό σημαίνει ότι βάζουμε ένα χεράκι ο καθένας μας εδώ, όπως μπορεί.


Πληροφορίες για τις ανάγκες του Άλλου Ανθρώπου, που φροντίζει τόσους άλλους ανθρώπους, και της Κουζίνας του μπορείτε να βρείτε εδώ.
 
εμφάνιση σχολίων