0
1
σχόλια
229
λέξεις
ΖΗΝ

Tο μεγάλο, καθιερωμένο ανταλλακτικό πάρτι της άνοιξης επιστρέφει στην Αθήνα. Hell yeah

DOC TV
11 Μαΐου 2013
Στα προηγούμενα Swap έγινε χαμός. Ξεχωρίσαμε ό,τι δε μας χώραγε πια και όσα αγαπημένα κομμάτια έκαναν το στυλιστικό τους κύκλο στη ζωή μας, τα πλύναμε, τα σιδερώσαμε και κατά το περίφημο «το σκουπίδι του ενός, ο θησαυρός του άλλου», τα ανταλλάξαμε. Το Swap not Shop! επιστρέφει στην Αθήνα, και οι φίλες μας που το διοργανώνουν μας γράφουν μια ευοίωνη πρόσκληση και μας στέλνουν «αγάπη και μανταλάκια».

«Aγαπημένε μας swapper, τα χειμωνιάτικα κλείστηκαν στις ντουλάπες, τα τζιτζίκια βγήκαν, και οι παραλίες μάς περιμένουν! Καλωσορίζουμε, λοιπόν, το καλοκαίρι και σε προσκαλούμε σε ακόμη ένα…

Θα έχει πολύχρωμες νοστιμιές και κους-κους στο πεζούλι, ηλεκτρισμένες νότες από τον Dj Bad Spencer και εθελοντές-διαμάντια από τη GloVo.

Φέρνεις τη γνωστή σακούλα με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που δε φοράς πια, καθαρά και σε καλή κατάσταση (όχι τα άπλυτα του πρώην σου, παρακαλούμε, αλλά ούτε και εσώρουχα, μαγιό, μπουρνούζια, κάλτσες και πετσέτες) και τη γεμίζεις με ό,τι σου γυαλίζει στο μάτι! Ανταλλάζουμε χωρίς κανόνες, όρια ή χρήματα.

Φέρε τη μαμά και το γείτονα, το σκύλο και το φανταστικό σου φίλο. Όσα ρούχα περισσέψουν, θα δοθούν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Το Swap not Shop! είναι μια ανεξάρτητη, αντικαταναλωτική και αντικαταθλιπτική δράση. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Είσοδος ελεύθερη.

Αγάπη & Μανταλάκια, η ομάδα SnS».


info: Swap not Shop! Πάρτι ανταλλαγής ρούχων, Κυριακή 19 Μαΐου, 13:00-17:00, Πολυχώρος metamatic:taf, Nορμανού 5, Μοναστηράκι, Στάση μετρό: Μοναστηράκι. 
 
εμφάνιση σχολίων