1
1
σχόλια
311
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Το θέμα με τον ειδικό σύμβουλο της ΝΔ σε θέματα ιθαγένειας είναι ακόμα ένα παραπάτημα σε μια επικίνδυνη νεο-εμφυλιακή πολιτική

ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΡΑΛΗ
16 Μαρτίου 2013

Βλέπουμε εδώ και μέρες τις «ακροδεξιές» ομιλίες του «ειδικού συμβούλου» του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, κ. Αθανασίου, στο youtube και δεν πιστεύουμε στα αυτιά μας. Όχι για τις απόψεις του, αλλά για τη μικροπολιτική, το κόστος της οποίας είναι τεράστιο.

Εάν η κυβέρνηση φιλοξενεί την άκρα δεξιά στους κόλπους της, πώς είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να βγάζει λόγους για την άκρα δεξιά και την άκρα αριστερά; Αυτομάτως και συνεπαγωγικά, μας αφήνει να κοιτάμε την κακιά άκρα αριστερά και προσθέτει ακόμα ένα τρομακτικό και απερίσκεπτο λάθος σε μια επικίνδυνη πολιτική, η οποία, ζητιανεύοντας λίγες ψήφους παραπάνω, τροφοδοτεί το νεο-εμφύλιο. Δειλά και ανίκανα να σηκώσουν το παράστημά τους τα κόμματα, επινοούν τον εαυτό τους κάθε βράδυ στο δελτίο των οκτώ, τσιμπολογώντας από αριστερά και δεξιά ό,τι βρεθεί.

Τα λέει και μόνος του ο κύριος Κωτούλας ως μέλος του Τομέα Μεταναστευτικού, προεκλογικά, στο παρακάτω βίντεο: «Εκεί όπου η κεντροδεξιά ανέδειξε το μεταναστευτικό δυναμικά, και είπε "όχι στην πολυ-πολιτισμικότητα", "όχι στη μαζική μετανάστευση", θριάμβευσε!» (χειροκρότημα από το κοινό της ομιλίας, σε ημερίδα της ΝΔ για το μεταναστευτικό πρόβλημα, στις 23.02.2011).

Για την ιστορία να πούμε ότι την απομάκρυνσή του ως «ειδικού συμβούλου» ζήτησαν Πασόκ και Δημάρ, παρά την απόπειρα της κυβέρνησης να υποβαθμίσει το θέμα. «Ναζιστικές αντιλήψεις δε χωρούν και δε μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είναι να διώξει το συνεργάτη του» δήλωσε η Δημάρ. «Δεν είναι δυνατόν να αναλαμβάνει μια τόσο ευαίσθητη θέση κάποιος που υποστηρίζει τον ιστορικό αναθεωρητισμό και σχετικοποιεί το Ολοκαύτωμα και τα εγκλήματα της ναζιστικής θηριωδίας» δήλωσε ο Σύριζα.

Υποσημείωση στο βίντεο: ο Φαήλος Κρανιδιώτης χειροκροτά τον -εθελοντή τότε συνεργάτη της κυρίας Πιπιλή- Ιωάννη Κωτούλα, και την ομιλία για το τι περίπου σημαίνει η πολυ-πολιτισμικότητα. Στρίψτε το κεφάλι στην άκρα δεξιά, και λίγο ακόμα πιο δεξιά…εμφάνιση σχολίων