0
1
σχόλια
203
λέξεις
210

Χειροτέχνικα 2013, το διήμερο φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο κι ένας διαγωνισμός για αρχάριους

DOC TV
11 Ιανουαρίου 2013
Το DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας του Χειροτέχνικα 2013. Δύο χειροποίητα αντικείμενα δε μπορεί ποτέ να είναι ίδια. Τι χρειάζεται; Ιδέες, υλικά, αγάπη. Στη 2η έκθεση Χειροτέχνικα χιλιάδες υλικά για κατασκευές και πάνω από 26 ειδικοί φιλοξενούνται. Οι φετιχιστές του είδους και οι μεγαλύτεροι προμηθευτές θα παρουσιάσουν στο The Hub «μαγικά» υλικά για crafters, επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Κεριά, σαπούνια, ψηφιδωτά, υφάσματα, μαλλί, διακοσμητικά, πλέξιμο και κέντημα, καλλυντικά, έτοιμες χειροτεχνίες και ακατέργαστα υλικά, συναντιούνται σε ένα τεράστιο παζλ.

Στη Χειροτέχνικα, μπορούμε να ενημερωθούμε από πρώτο χέρι για ό,τι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά του DIY, να εγγραφούμε σε σεμινάρια, να αγοράσουμε υλικά, εργαλεία και βιβλία, να πάρουμε έμπνευση, ιδέες και δώρα για τους φίλους μας. Παράλληλα, μπορούμε να παρακολουθήσουμε δωρεάν εργαστήρια και παρουσιάσεις (Lipton Crafts Room). Περισσότερες πληροφορίες: Χειροτέχνικα, Φτιάξτο.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το Χειροτέχνικα προσφέρει 1 σετ gadget ραπτικής Clover και 1 kit για να φτιάξετε το δικό σας πορτοφόλι. Μπορείτε να στείλετε mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στις 18.01.


Info: Έκθεση Χειροτέχνικα 2013, 19 & 20 Ιανουαρίου 2013, 10.00-22.00.. The Hub, Αλκμήνης 5, Γκάζι. Μετρό στάση Κεραμεικός. Είσοδος ελεύθερη.

εμφάνιση σχολίων