0
2
σχόλια
253
λέξεις
TECH

Η φωτογραφική μανία έχει πλέον δική της ιστοσελίδα, ανοιχτή σε όλους

ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
8 Νοεμβρίου 2012
Μέχρι τώρα αν δεν είχες i-phone ή το ειδικό application, δυσκολευόσουν να παρακολουθήσεις τον πλανήτη του Instagram. Τώρα πια μιλάμε για το νέο τρόπο να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας στο ίντερνετ.

Το νέο διαδικτυακό Instagram επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν και να μοιράζονται όλες τις Instagram δημιουργίες τους στο ίντερνετ. Μαζί με μια φωτογραφία προφίλ και το βιογραφικό του χρήστη, η νέα σελίδα φωτογραφικής κοινωνικοποίησης θα δίνει μια συγκεντρωμένη εικόνα σε όποιον θέλει να δει όλες τις Instagram στιγμές μαζεμένες. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα να παρακολουθεί κάποιος τους χρήστες που τον ενδιαφέρουν, να κάνει σχόλια και like στις φωτογραφίες άλλων -τις οποίες έχει τη δυνατότητα να βλέπει σε υψηλότερη ανάλυση-, όπως επίσης και να γίνεται άμεση online επεξεργασία του προφίλ του χρήστη.

Τα web profiles της Instagram παρουσιάζονται στο Blog της και με λίγα λόγια μοιάζουν αρκετά με τη σελίδα του Facebook ως στήσιμο και τρόπο επεξεργασίας και επικοινωνίας.


Η υπηρεσία επικεντρώνεται μόνο σε δημιουργίες φωτογραφιών από συσκευές κινητής τηλεφωνίας και γι’ αυτό δεν υπάρχει η δυνατότητα φόρτωσης εικόνων από το διαδίκτυο -αν και άμα πιέσουν πολύ οι χρήστες, πιθανότατα η εταιρεία να υποκύψει στις απαιτήσεις τους.

Η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλους, αν και η Instagram θα φτιάξει προφίλ για κάθε χρήστη μέσα στις επόμενες ημέρες. Για να δείτε αν η υπηρεσία είναι από τώρα διαθέσιμη σε εσάς, απλώς πληκτρολογήστε στο URL: instagram.com/(username χρήστη). Όσοι θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση για το προφίλ Instagram, μπορείτε να δείτε τη σελίδα της Nike.

εμφάνιση σχολίων