0
3
σχόλια
221
λέξεις
210

1ο Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής: O Α. Βούλγαρης aka The Boy ενορχήστρωσε μια επέλαση από 75 μπάντες. Με ελεύθερη είσοδο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΕΛΗΣ
23 Μαΐου 2012
Ο Τhe Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης) είχε μια ευρηματική ιδέα: να διοργανώσει ένα τριήμερο πολλής μουσικής στο Six d.o.g.s και να προσκαλέσει σε αυτό 75 μπάντες και μουσικούς απ όλο το φάσμα της ανεξάρτητης μουσικής σκηνής.

Κάτι ανάλογο δεν έχει επιχειρηθεί σε τέτοια κλίμακα. Το φεστιβάλ θα τρέχει ταυτόχρονα σε τέσσερις χώρους: στον κυρίως συναυλιακό χώρο, στη γκαλερί, στο μπαρ και στην ταράτσα. Έτσι μπορούμε να δούμε τους πρωτοεμφανιζόμενους Lamebird στην ίδια σκηνή με τον Θάνο Ανεστόπουλο και τους Victory Collapse.

Είναι η πρώτη φορά που θα λειτουργήσει η ταράτσα του six dogs για συναυλίες, και η επιλογή του Εgg Hell αλλά και του Ilan Manouach είναι ιδανική για εκκεντρικά outdoor live. Στον ιδιαίτερο χώρο της γκαλερί θα παίξουν σχήματα όπως οι: Λόλεκ, Felizol, Kτίρια τη Νύχτα, ενώ τα dj sets στο μπαρ παρουσιάζουν σκηνή από τη
Phase Records. Αυτό το τριήμερο ελπίζουμε να αποτελέσει μια τομή στη μουσική πραγματικότητα της πόλης.

Τα live θα ξεκινούν αυστηρά στις 19.00 κάθε μέρας, και θα τελειώσουν γύρω στις 5 το πρωί. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι καταιγιστικός.

Μπορείτε να ακούσετε το YouTube Playlist που δημιούργησε ο The Boy με αφορμή το φεστιβάλ.


Info: 1ο Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής. Από 25 έως 27 Μαΐου 2012. Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. Είσοδος ελεύθερη

εμφάνιση σχολίων