1
1
σχόλια
199
λέξεις
VIDEO
To viral video του Διονύση Ατζαράκη για το πόσο φτηνή είναι η ζωή σε μια πεμπτοκοσμική χώρα σαν την Ελλάδα
 
DOCTV.GR
15 Σεπτεμβρίου 2023
«Φωτιές, πλημμύρες, πανδημίες, πλοία, τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα, αν είσαι άπιστη γυναίκα, αν είσαι πιστή γυναίκα, αν είσαι γυναίκα γενικά, αν είσαι άντρας που θέλει να γίνει γυναίκα, αν είσαι παράνομος ή νόμιμος μετανάστης, αν μοιάζεις με μετανάστη, αν έκανες πολλά μπάνια το καλοκαίρι στη Ρόδο, στην Εύβοια, στην Αλεξανδρούπολη.

Μπορείς να πεθάνεις στο μετρό του Ευαγγελισμού, στο μπαλκόνι σου στην Καρδίτσα, στο Μάτι (γιατί όλοι είναι για τον π@τ$0). Επίσης μπορείς να πεθάνεις αν είσαι σε σαράβαλο αεροπλάνο και πας να σβήσεις τις φωτιές, αν υποστηρίζεις τη λάθος ομάδα, τη σωστή ομάδα, αν περνάς έξω από το γήπεδο όταν παίζει μια ομάδα.

Όταν περνάς χειμώνα από την Αττική Οδό ή καλοκαίρι σε οποιαδήποτε οδό χωρίς να έχεις στο αμάξι τρόφιμα. Μπορείς να πεθάνεις αν πας σε πορεία, αν πας και πέσεις σε σφαίρα αστυνομικού που εξοστρακίστηκε, όταν περνάς με μηχανάκι έξω από το πάρκινγκ της Βουλής, όταν τρως bulling στην σχολή, όταν πας γυρεύοντας και επίσης αν είσαι ζώο, είσαι αδέσποτο, ζώο του δάσους, γάτα σε ταβέρνα, γαϊδουράκι σε νησί, άλογο άμαξας….

– Τέλος χρόνου
– Α, δεν πρόλαβα να πω για τους φασίστες…».
 
εμφάνιση σχολίων