0
1
σχόλια
205
λέξεις
210
Από την 1η Δεκεμβρίου tο Παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ
DOCTV.GR
28 Νοεμβρίου 2022
Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ αναδύεται στο Κανάλι. Οι πατινέρ μπορούν να χορέψουν στον πάγο ακούγοντας εορταστικές μελωδίες, αλλά και όσοι δεν ξέρουν πατινάζ έχουν την ευκαιρία να μάθουν.

Φέτος το Παγοδρόμιο επιστρέφει με μια σημαντική αλλαγή. Στο πλαίσιο της στρατηγικής περιβαλλοντικής βιωσιμότητας του ΚΠΙΣΝ, η εγκατάσταση του Παγοδρομίου χρησιμοποιεί συνθετικό πάγο, ο οποίος έχει μηδενική ενεργειακή κατανάλωση προσφέροντας, ταυτόχρονα, ακριβώς την ίδια, αγαπημένη εμπειρία σε όλους τους επίδοξους πατινέρ.

Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Στις 31/12 το Παγοδρόμιο θα παραμείνει ανοιχτό ως τις 02.00 π.μ.

Η είσοδος στο παγοδρόμιο είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή, και θα επιτρέπεται η παραμονή σε αυτό για 40’. Για να είναι έγκυρη η προκράτηση θα πρέπει να βρίσκεστε στον χώρο τουλάχιστον 20’ νωρίτερα, αλλιώς η θέση θα ακυρώνεται.

Προτείνεται να φέρετε μαζί σας γάντια. Τα κράνη στην πίστα παγοδρομίου είναι υποχρεωτικά για τα παιδιά. Συνίσταται να φέρετε δικά σας. Σε αντίθετη περίπτωση, διατίθενται κράνη σε παιδικά μεγέθη προς δανεισμό. Συνίσταται επίσης έντονα η χρήση τους από εφήβους και ενήλικες.

Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ : 01 Δεκεμβρίου - 31 Ιανουαρίου 2023
εμφάνιση σχολίων