0
1
σχόλια
213
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των «ηρώων» του ΕΣΥ ενώ η κυβέρνηση δηλώνει το αντίθετο εξοργίζοντας τους εργαζομένους που έχουν και τα επίσημα έγγραφα…
 
PRESS
4 Ιανουαρίου 2021
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μίλησε ο Παναγιώτης Παπανικολάου, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, ο οποίος αποκάλυψε ότι σήμερα αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο «Γεννηματάς», στο Τζάννειο, το Μεταξά και το Δρομοκαΐτειο.

Συνολικά οι εμβολιασμοί γιατρών και νοσηλευτών αναβλήθηκαν σε περίπου είκοσι νοσοκομεία της χώρας, όπως στο νοσοκομείο Ξάνθης, Σερρών, Βόλου, Χαλκίδας, Λαμίας, Μεσολογγίου, Καλαμάτας, Πύργου, Μυτιλήνης, Ρόδου, Κω, στο Βενιζέλειο Κρήτης και στο Καραμανδάνειο Πατρών.

Επίσης η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών αποκάλυψε ότι και η ίδια επρόκειτο να εμβολιαστεί σήμερα το πρωί, όμως ο προγραμματισμένος εμβολιασμός 450 γιατρών και νοσηλευτών στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», αναβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή του το βράδυ της Κυριακής ο αρμόδιος γενικός γραμματέας, Μάριος Θεμιστοκλέους, υποστήριξε ότι δεν έχουν αναβληθεί εμβολιασμοί υγειονομικών και ότι όλα γίνονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό το επιχειρησιακό σχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Ισχυρισμός που προκάλεσε οργή στους νοσοκομειακούς γιατρούς αφού, όπως λένε θα περίμεναν από το αρμόδιο υπουργείο, τουλάχιστον, να αναγνωρίσει το λάθος του ώστε να μην επαναληφθεί και να μην προσπαθεί να διαψεύσει την πραγματικότητα αφού τόσο για τον προγραμματισμό των εμβολιασμών όσο και για την αναβολή τους υπάρχουν επίσημα έγγραφα.


Διαβάστε επίσης: Κικίλιας για «Δώρο» σε υγειονομικούς: «Έχουν επιβραβευθεί συναισθηματικά και κοινωνικά»
εμφάνιση σχολίων