1
1
σχόλια
175
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Το 25% των εσόδων θα διατεθούν για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου. Από τον Χ. Λακταρίδη
 
DOCTV.GR
20 Νοεμβρίου 2020
Περισσότερες από 90 ταινίες μικρού μήκους καλλιτεχνικού πορνό και μία μεγάλου μήκους θα είναι διαθέσιμες για 72 ώρες από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην πλατφόρμα Pinklabel.tv, στο πλαίσιο του πρώτου Σάτυροι και Μαινάδες: το φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας που διοργανώνεται διαδικτυακά λόγω καραντίνας.

Οι ταινίες είναι οργανωμένες σε 12 προγράμματα (Πρόγραμμα Έναρξης, Πρόγραμμα Εραστές, Πρόγραμμα Ευφροσύνη, Πρόγραμμα Εταίραι, Πρόγραμμα Λυσιστράτη, Πρόγραμμα Πρόγραμμα Σαπφώ, Πρόγραμμα Γανυμήδης, Πρόγραμμα Τειρεσίας και Πήγασος, Πρόγραμμα Φιλοκτήτης, Πρόγραμμα Φιλοξενία: Φεστιβάλ Πορνό Ταινιών Βιέννης, Πρόγραμμα Πολιτικά, Πρόγραμμα Προμηθέας).

Συνολικό αντίτιμο για όλες ένα εισιτήριο περίπου 10 ευρώ (αγορά μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ). Το 25% των εσόδων θα διατεθούν για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας του Ζακ/Zackie Oh.


Info: Satyrs and Maenads: The Athens Porn Film Festival Online. 20 - 22/11. Οι συμμετοχές του προγράμματος του 2020 θα είναι διαθέσιμες για streaming για 48 ώρες από το PinkLabelTV. Εισιτήριο 10 Ευρώ (αγορά μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 19/11).
εμφάνιση σχολίων