1
1
σχόλια
343
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Από τον Χ. Λακταρίδη
 
DOCTV.GR
15 Μαΐου 2020
Online θα διεξαχθεί και το Πρώτο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικού Πορνό Κινηματογράφου με τον τίτλο, satyrs and Maenads (Σάτυροι και Μαινάδες), το οποίο θα παρουσιαζόταν στο Τριανόν Filmcenter. Αν και η διοργάνωση μεταφέρθηκε για το Φθινόπωρο, από τις 22/05 και για 48 ώρες, θα παρουσιάσει μέσω του φεστιβάλ, ένα διαδικτυακά ένα αποκλειστικό πρόγραμμα 62 λεπτών με 5 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, από τις οποίες οι δύο, σε Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα, που θα λείπει από τη κανονική διοργάνωση.

Πρόκειται για τα:
- The Melita Show - The Movie, του Menelas (2019), στα 11'32'' του οποίου η ντραγκ περσόνα, Μελίτα Σκαμπώ διδάσκει ένα online tutorial.

- A Bondage Landscape, του Dj Pan Koymbare (2020), από την Κύπρο. Τη πρώτη BDSM ταινία από το ανάδελφο νησί της Μεσογείου, διάρκειας 17'27'', σε Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα.

- So Quiet: The Performativity of a Pussy, της Maria Cyber (2018), όπου η γνωστή θεμελιωτής του αθηναϊκού Outview LGBTQI+ Film Festival αντιδρά με τον τρόπο της, στην ευρεία διαθεσιμότητα των cock pictures, μέσα σε 8'40''.

- The Cave, by Anosioa (12'56''). Ένα μυστικιστικό ταξίδι στα έγκατα μιας σπηλιάς.

- Hunger, των Lia Smaragda & Kangela Tromokratisch (2020), όπου σε 6'48'', η ντραγκ κουήν Κανγκέλα, διδάσκει τη κόρη της πώς να αντιμετωπίσει τη πείνα, σε Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές: «Πορνογραφία είναι η αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων, με υπερβολικό τονισμό των γενετήσιων στοιχείων και με κύριο σκοπό την σεξουαλική διέγερση του ατόμου». Αλλά είναι όντως μόνο αυτό; Εμείς πιστεύουμε πως όχι. Το πορνό μπορεί να ενημερώσει, να διασκεδάσει και να εκπαιδεύσει. Μπορεί να διευρύνει θέματα όπως το φύλο, τη σεξουαλικότητα και την προσωπική ταυτότητα μας, μπορεί να ευαισθητοποιήσει, να είναι πολιτικό και φυσικά διασκεδαστικό! Και είναι αυτές οι “κάτι παραπάνω από απλό πορνό” ταινίες που μας ενδιαφέρουν στο φεστιβάλ αυτό.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και για το πώς να ενισχύσετε καλλιτέχνες και σεξεργάτες στα athenspff.com & fb:@athenspff

Info: Satyrs and Maenads: The Athens Porn Film Festival Online. 22 - 24/05. Ένα ειδικό πρόγραμμα με ελληνικές συμμετοχές του προγράμματος του 2020 θα είναι διαθέσιμες για streaming για 48 ώρες από το PinkLabelTV με παρουσιάστρια την Μελίτα Σκαμπώ, το οποίο δεν θα προβληθεί στο κανονικό φεστιβάλ όταν πραγματοποιηθεί.
εμφάνιση σχολίων