0
1
σχόλια
179
λέξεις
210
Εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις, εντός και εκτός ΘΝΚ, έως 16 Σεπτεμβρίου
 
DOCTV.GR
11 Σεπτεμβρίου 2019
Το Θέατρο Νέου Κόσμου προσφέρει εισιτήρια για όλες τις θεατρικές παραγωγές της σεζόν στην τιμή των 7 ευρώ. Παραγωγές, συμπαραγωγές και συνεργασίες που θα βρουν στέγη όχι μόνο στη σταθερή του έδρα (Αντισθένους 7), αλλά και στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, στο Θέατρο Άνεσις, στο Bios, στο Tempus Verum-Εν Αθήναις και στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Από το Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα του Σάιμον Στήβενς σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Τζένη Καρέζη μέχρι τον Θείο Βάνια του Άντον Τσέχωφ σε σκηνοθεσία της Μαρία Μαγκανάρη στο Bios, και από το Ερωτόκριτος travel, to αστικό παραμύθι the bijoux de kant μέχρι την τραγική ιστορία του Άμλετ, ενός πρίγκιπα της Δανίας του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία του Έκτορα Λυγίζου από την ομάδα Grasshopper.

Η προσφορά ισχύει για αγορές εισιτηρίων που θα γίνουν στο διάστημα 9-16 Σεπτεμβρίου και αφορά όλες τις παραγωγές που εντάσσονται στο φετινό του ρεπερτόριο. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. ενώ στα εισιτήρια της προσφοράς δεν γίνονται αλλαγές. Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων εδώ.
εμφάνιση σχολίων