Η «συνοικία» της οδού Πρωτογένους έχει πλέον και χειροποίητο, σπιτικό παγωτό
Φρέσκα φρούτα και αληθινό γάλα αντί για ετοιματζίδικες σκόνες. Το νέο στέκι έχει δροσερά παγωτά και σορμπέ, φτιαγμένα με αγάπη και εκλεκτά υλικά.ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
30 Μαΐου 2018
Το Κόκκιον, είναι το μικρό παγωτατζίδικο της οδού Πρωτογένους που αγαπά τις καλές πρώτες ύλες. Πίσω από έναν πάγκο που μοιάζει σαν τρόλεϊ παγωτού, μας περιμένουν 24 γεύσεις παγωτού και σορμπέ που φτιάχνει ο ζαχαροπλάστης Βασίλης Παπαματθαίου, με υλικά από όλο τον κόσμο –από φρέσκο γάλα από τον Βόλο μέχρι βανίλια της εξωτικής Μαδαγασκάρης.
Οι γεύσεις είναι κλασικές και αγαπημένες αλλά υπάρχουν και πιο εναλλακτικές: από αλμυρή καραμέλα και tonka bean, μέχρι γεύση χαλβά και σοκολάτα με πορτοκάλι και πιπέρι.
Τα σορμπέ του είναι κι αυτά «πειραγμένα»: εσείς ξέρατε πως υπάρχει γεύση με μπισκότο σοκολάτας στον ατμό; Στο Κόκκιον βρίσκουμε επίσης και αρωματικό καφέ αλλά και σπιτική λεμονάδα με τζίντζερ και άλλα δροσερά.
Info: Κόκκιον, Πρωτογένους 2, Αθήνα.
εμφάνιση σχολίων