0
9
σχόλια
225
λέξεις
210
Το νέο στέκι του Κεραμεικού
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
11 Οκτωβρίου 2017

- Το νέο bar για όλη τη μέρα που στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό στην οδό Παραμυθιάς δανείζεται το όνομά του από ένα παραμύθι (από την τελευταία φράση του βιβλίου του Edgar Wallace, King Kong)

- Ένα παλιό αρχοντικό: με πολλές διαφορετικές γωνιές, επιρροές από διάφορα στιλ και πολλά χρώματα, Το Beauty killed the beast έχει το δικό του χαρακτήρα. Συν ένα κρυφό κήπο στο δάπεδο, με πολλά φυτά που μας χαιρετάνε μέσα από τη γυάλινη διαφάνεια.


- Εδώ τα πρωινά είναι για καφέ ενώ όλη την ημέρα υπάρχουν έξυπνα, γρήγορα πιάτα όπως πίτσα, σάντουϊτς και tacos (επιμελημένα από τον Δημήτρη Κοντόπουλο) και πιάτα με φρέσκα συστατικά και ευφάνταστα ονόματα. Θα ταϊσουμε τον λύκο ή την γάτα που κρύβουμε μέσα μας, με ένα από τα κυρίως πιάτο The Wolf Inside ή με μια σαλάτα Twiggy Kitty.

- Στο μπαρ μας περιμένει το «βαρύ πυροβολικό» του BKTB: 13 signature cocktails με ευφάνταστα ονόματα και γεύσεις που παραπέμπουν είτε στην Ομορφιά (Vanilla Sex και Pink is the New Black), είτε στο Τέρας (Devil wears Prada και Casual Lies). Ανάλογα αναπάντεχα και στα υλικά όπου συναντάμε φυστικοβούτυρο, Coconut tequila ή ιδιαίτερα λικέρ π.χ. από το ιαπωνικό φρούτο Umeshu. Ο κατάλογος του Beauty Killed the Beast είναι δημιούργημα του Βασίλη Ρούσσου (Pere Ubu) και του Νίκου Πουζμπούρη (Holy Spirit, Μωσαϊκό, Κόκκινος Λωτός).Info: Beauty Killed the Beast, Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός.
 
εμφάνιση σχολίων