0
3
σχόλια
268
λέξεις
210
Το Theory Bar & More προσκαλεί 5 cocktail bars της Ελλάδας που ξεχωρίζουν στην αυλή του
 
DOCTV.GR
7 Ιουνίου 2017

Μετά το περσινό bars in a bar event που συγκέντρωσε μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς του fine drinking της Ελλάδας, ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος στη στοά της Πλάτωνος, αλλάζει για μία νύχτα και φιλοξενεί 5 ακόμα bars για μια περιήγηση σε ό,τι πιο δυναμικό και αισιόδοξο συμβαίνει τώρα στην κουλτούρα του ποτού. 5 διαφορετικές tailor made μπάρες στην αυλή αλλά και στο τσαγκαράδικο της στοάς του Theory. Mια γεύση της τεχνογνωσίας του ελληνικού fine drinking.

Οι συνοδοιπόροι στο The Drinking Adventure Part 2:
Γορίλας/Θεσσαλονίκη. Το Βραβευμένο bar με Αθηνόραμα Bar Awards 2017 έχει αλλάξει τη σκηνή στα Λαδάδικα με την pop art αισθητική του και έναν εποχικό κατάλογο που προκύπτει από φρέσκα υλικά και χειροποίητα συστατικά .

Groove/Βόλος. Το talk of the town bar του Βόλου –ο ένας από τους δύο συνιδιοκτήτες του έχει βγει πρώτος στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Gin Mare- φημίζεται για τα ευρηματικά του cocktails.

Maverick/Πάτρα. Ένα restaurant-cocktail bar εμπνευσμένο από τη Νέα Ορλεάνη, ένα νέο αξιόλογο project στην Πάτρα με ολοκληρωμένο concept και έναν ευφάνταστο cocktail κατάλογο που παρουσιάζει 4 θεματικές ενότητες με βάση την εποχικότητα.


Yacht Club Serifos/Σέριφος. Ξεκίνησε το 1938 σαν παραδοσιακό καφενείο, ενώ πάνω από 20 χρόνια τώρα είναι το σταθερό σημείο αναφοράς του νησιού. Ένα ιστορικό πια κυκλαδίτικο στέκι με θεά το Αιγαίο και πειραγμένα cocktails.

Blue Gin/Ιωάννινα. Ένα bar με χαρακτήρα και ιδιαίτερη αισθητική, φιλοξενείται σε ένα παλιό νεοκλασικό και εκτός από την προσεγμένη διακόσμηση του, ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα cocktails του.


Info: Theory Bar & More: Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, Bars In A Bar / The Drinking Adventure, Part2.
 
εμφάνιση σχολίων