1
1
σχόλια
199
λέξεις
VIDEO
Το μέλλον την ανθρωπότητας δεν φαίνεται φωτεινό, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
18 Μαΐου 2017

Αν η ανθρωπότητα μπορούσε να επιβιώσει για άλλο ένα δισεκατομμύριο χρόνια, πώς θα ήταν η ζωή; Σύμφωνα με το βίντεο από την RealLifeLore REALLIFELORE, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν πολύ – και μερικές αλλαγές θα συμβούν πιο γρήγορα από ό, τι νομίζουμε.

Οι άνθρωποι δεν θα χωρίζονται σε λευκούς, μαύρους, κίτρινους. Όλες οι παραλλαγές χρωμάτων και φυλών θα είναι σκόρπιες σε όλη την υφήλιο και το DNA μας θα έχει αλλάξει. Σε 20.000 χρόνια από σήμερα, μόνο το 1% των μοντέρνων λέξεων θα υπάρχει. Σε 50.000 χρόνια, η γη θα μπει σε κατάσταση εποχής παγετώνων. Οι καταρράκτες του Νιαγάρα θα έχουν γίνει μια λίμνη. Οι μέρες θα διαρκούν ένα δευτερόλεπτο παραπάνω απ’ ότι σήμερα. Οι αστερισμοί θα είναι εντελώς διαφορετικοί. Θα αποικήσουμε στο διάστημα αλλά θα βλέπουμε και εκρήξεις σούπερ νόβα από τη γη, στην οποία, ολόκληρες ήπειροι θα συγκρούονται.  Σε 800.000 χρόνια, τα φυτά δεν θα είναι πια σε θέση να παράγουν οξυγόνο και τελικά η ζωή στη γη θα πεθάνει.

Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν φαίνεται πολύ φωτεινό, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αν και σε τόσα πολλά χρόνια, μάλλον όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία.


 
εμφάνιση σχολίων