1
4
σχόλια
475
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ένα μεγάλο διεθνές φεστιβάλ house μουσικής προσγειώνεται στον Σχίνο

DOCTV.GR
25 Μαΐου 2016
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση


Μια μεγάλη μουσική και χορευτική Οδύσσεια ξεκινάει στο τέλος του Αυγούστου, με προορισμό όχι την Ιθάκη αλλά στον κόλπο του Σχίνου και στο γνωστό - σε όλους τους house-heads- εξωτικό Cariocas Beach Bar. Το παραθαλάσσιο μπαρ, με μια περήφανη 18χρονη κληρονομιά ιστορικών πάρτι στον απομονωμένο του κόλπο, φέτος μετατρέπεται σε dance προορισμό και φιλοξενεί ένα φεστιβάλ με καταξιωμένους djs διεθνούς βεληνεκούς.

Τα Boat Parties θα μας ταξιδέψουν σε μυστικές παραλίες της περιοχής και των Αλκυονίδων Νήσων, τα secret beach parties  θα μας εκπλήξουν και τα 4 dancefloors με το custom-made ηχοσύστημα διά χειρός Bill Pal θα φιλοξενήσουν τα μοναδικά performances.

Μεταξύ των πρώτων ονομάτων που ανακοινώθηκαν είναι το θρυλικό νεο-υορκέζικο Body & Soul party (με τους Francois Κ, Joe Claussell και Danny Krivit) που θα γιορτάσει την 20η επέτειο του με ένα 10ωρο DJ set, ο παγκόσμιας κλάσης collector Gilles Peterson, και ομάδες με διεθνές κύρος όπως οι
Half Baked, Phonica και Deviation. Επίσης σημειώνουμε με αστεράκι την εμφάνιση του Βρετανού DJ Harvey, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.Το Launch Party του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη περίφημο Ministry of Sound Club του Λονδίνου, με τον Francois K σε ένα 6άωρο set. Μία μέρα πριν και μετά το φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί Opening party (30 Αυγούστου) και Closing party (5 Σεπτεμβρίου) αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Τρίτη 30 Αυγούστου

Odyssia opening party: Anna K, Pirahnahead, Spellband, Andy S, Aristotelis, Costa Vaya, Echoflex, G Berman, John Gorbera, Locke, Methi blonde, Miss Linenwood, Moses

Τετάρτη 31 Αυγούστου
Daytime: Hosted by Worldwidefm, Gilles Peterson, Jon Rust, Thirst Tian

Nighttime: Hosted by Deviation, Marcellus Pittman, Benji B, Midland, Josey Rebelle

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου
Αll day: The Pool Agency present DJ Harvey, Discodromo, Invisible City, Lovefingers, Maurice fulton, The Pool dj’s

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου
Daytime: Hosted by Need2soul, Boo Williams, James Dunkley, Leslie Lawrence, Wayne Holland

Nighttime: Hosted by Half Baked, Jeremy Underground, Detroit Swindle, Kyle Hall, Greg Brockmann, Sam Bangura

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου
Daytime: Hosted by Move Project, Anthropous anonymous, Vakula, François Kevorkian presents: Deep Space

Nighttime: Hosted by Walk the night, Delano Dmith, Mike Huckaby, The Cripples

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου
Daytime: Hosted by Cariocas Glenn Underground Gigi Testa, Souldynamic

Nighttime: Hosted by House On The Beach Body & Soul celebrating 20th anniversary with 10 hour set (François K, Joe Claussell, Danny Krivit)

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου
Οdyssia closing party – Daytime: Andreas Runner, Bill Duke, Black Athena, Dimitris Avgeros, Jimmy K, Junior B, Madeira Verde, Thomas Numan

Nighttime: Christo Z, Dj Pan, J Chouliaras, Sunshine Pedro, Secret guests

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: To DOCTV.gr και το RADIODOC.gr δίνει 2 (δύο) διπλές προσκλήσεις για το Odyssia Festival, την Τρίτη 30 Αυγούστου, Τετάρτη 31 Αυγούστου και Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας έως τις 12:00 το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουλίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Odyssia Festival, 30 Αυγούστου-5 Σεπτεμβρίου, Cariocas: Παραλία Σχίνου, Αλεποχώρι, Αττική, Εισιτ: 75 - 140 ευρώ.
 
εμφάνιση σχολίων