0
10
σχόλια
174
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

[ΚΑΛΑ ΝΕΑ] Μπεχράκης, Κωνσταντινίδης και Αβραμίδης, κερδίζουν το βραβείο για την κάλυψη της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη

ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
20 Απριλίου 2016
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση


Οι Γιάννης Μπεχράκης, Άλκης Κωνσταντινίδης και Αλέξανδρος Αβραμίδης τιμήθηκαν με το βραβείο της κατηγορίας Breaking News για τη φωτογραφική κάλυψη της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη. New York Times και Reuters μοιράζονται το φετινό βραβείο Πούλιτζερ στην σχετική κατηγορία.

«Δείξαμε στον κόσμο τι συμβαίνει και ο κόσμος νοιάστηκε. Αυτό απέδειξε ότι η ανθρωπιά είναι ακόμα ζωντανή. Κάναμε για φωνή αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων να ακουστεί» είπε στο Reuters ο Γ. Μπεχράκης. «Τώρα με Πούλιτζερ, αισθανόμαστε ότι το έργο μας έχει αναγνωριστεί και επαγγελματικά».

«Το να παίρνεις ένα Πούλιτζερ από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση της δουλειάς σου. Το να το μοιράζεσαι με δυο είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά μαθητές σου έχει αξία πέρα από κάθε αναγνώριση. Μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου για την αφοσίωση και σκληρή δουλειά!» γράφει ο Γιάννης Μπεχράκης στο facebook σχετικά με τη βράβευση.


Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που βραβεύτηκαν, εδώ.


Διαβάστε επίσης: Φωτογράφος της χρονιάς 2015
 
εμφάνιση σχολίων