0
1
σχόλια
173
λέξεις
CULTURE

Hypnos Project: 1 βράδυ, 6 κρεβάτια, 6 άγνωστοι συγκάτοικοι. Μποροιύμε να πάρουμε μέρος στο πρότζεκτ

DOCTV.GR
11 Απριλίου 2016
Η μεγάλη γιορτή των εναλλακτικών τεχνών έρχεται με το Hypnos Project, ένα πολυήμερο φεστιβάλ, με δράσεις εντός και εκτός Στέγης που υπόσχεται να μας ανοίξει τα μάτια για όλες εκείνες τις ώρες της ζωής μας που δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε, δηλαδή τις ώρες του ύπνου. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει έκθεση έργων μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, περφόρμανς και sleepovers, περιπατητικές δράσεις, συζητήσεις, θέατρο, ένα pyjama party, μία κλινική ύπνου και έναν κινηματογραφικό 24ωρο μαραθώνιο.

Τρεις από τους βασικούς χώρους της Στέγης, γίνονται το κατάλυμα 6 αγνώστων που καλούνται να μοιραστούν την ώρα του ύπνου τους, να κινηματογραφηθούν και να φωτογραφηθούν, συμμετέχοντας σε ένα από τα δεκάδες projects του φεστιβάλ.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται απαντώντας στην ερώτηση «Τι είναι για σένα ύπνος;» στην ειδική σελίδα του Airbnb. Οι νικητές θα επιλεγούν με βάση την απάντησή τους και η διαμονή τους θα είναι φυσικά δωρεάν.


Info: Hypnos Project, Η Στέγη στην Airbnb, 9 Απριλίου, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Λεωφ. Συγγρού 107-109. Μετρό στάση Συγγρού-Φιξ. Δωρεάν συμμετοχή.
 
εμφάνιση σχολίων