0
15
σχόλια
189
λέξεις
VISUALISM

Οι αδελφές της Κοιλάδας στην Καλιφόρνια: στα ψυγεία τους έχουν ιατρική κάνναβη και στα τασάκια τους joints

ΑΝΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ
4 Απριλίου 2016
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση


Το να είσαι καλόγρια δεν είναι εύκολο. Η «δουλειά» δεν είναι για όλους. Χρειάζεται πειθαρχία, αφοσίωση, αρετή, συμπάθεια, υπομονή. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, χρειάζεται και γνώσεις καλλιέργειας μαριχουάνας. Δεν αναφέρει άλλωστε κάτι σχετικό η Αγία Γραφή.

Φυσικά, αυτές οι καλόγριες δεν είναι συνηθισμένες μοναχές. Είναι οι Αδελφές της Κοιλάδας, και αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ αποτελεί μια σπάνια καταγραφή που αποτύπωσαν οι φωτογράφοι Shaughn Crawford και John DuBois.

Οι αδελφές -που θεωρούν τους εαυτούς τους μοναχές, αλλά δεν είναι καθολικές- καλλιεργούν, και τη συγκομιδή τους την πωλούν ως βιολογικά προϊόντα για τη θεραπεία μιας ποικιλίας παθήσεων συμπεριλαμβανομένου του πόνου στην πλάτη και τις ημικρανίες και κάθε βάζο ή μπουκάλι λαμβάνει τη δική του μικρή προσευχή του πριν αποσταλεί για διανομή.

Παρά το γεγονός ότι έχουν λάβει ιατρική άδεια για την καλλιέργεια μαριχουάνας ωστόσο απειλείται από την Καλιφόρνια. Οι δήμοι εξετάζουν την απαγόρευση της καλλιέργειας που θα καταστήσουν την επιχείρηση των μοναχών παράνομη. Αλλά οι αδελφές σχεδιάζουν να καταπολεμήσουν και την απαγόρευση και εύχονται ότι θα το καταφέρουν.