1
1
σχόλια
242
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το νέο άλμπουμ και μια διήμερη μουσική παράσταση στο Baumstrasse

DOCTV.GR
6 Απριλίου 2016
Έχοντας επιστρέψει με ένα άλμπουμ αστικής έμπνευσης αλλά υπεραστικών συναισθημάτων, ο αγαπημένος μας Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει μια διήμερη μουσική παράσταση, θέλοντας να αναδείξει την ποιητικότητα και τη δύναμη της ηλεκτρονικής μουσικής.

Μοιράζεται τη σκηνή του Baumstrasse, του Δρόμου με τα Δέντρα, με ένα μουσικό σχήμα εγχόρδων, πιάνου, κρουστών και αναλογικών συνθεσάιζερ και παρουσιάζει ζωντανά τον τελευταίο του δίσκο Life Is Now αλλά και κομμάτια από προηγούμενα έργα του, όπως το Forbidden Poetry.

Για το Life Is Now έχει πει: «Το Life is now δημιουργήθηκε σε διάστημα τριών χρόνων και βρήκε έμπνευση στα ταξίδια μου στο Βερολίνο αλλά και στις άγριες συνθήκες της Αθήνας αυτής της περιόδου.»

«Για δεύτερη φορά στη ζωή μου έγραψα ολόκληρο δίσκο πηγαίνοντας από το ένα τραγούδι στο άλλο. Σαν αφήγηση.»

«Ήθελα 45 λεπτά διαλογισμού, με κομμάτια που δημιουργούν μια αίσθηση αταραξίας, μια διάθεση περισυλλογής.»

«Οι τρεις λέξεις που θα επέλεγα για να περιγράψω το άλμπουμ είναι: Αντανάκλαση συναισθηματικής ακρίβειας.»

«Οφείλουμε μέσα από όλα όσα ζούμε, προσωπικά και ατομικά, να αντιληφθούμε ότι η ζωή μας ξετυλίγεται στο Παρόν.» Μιχάλη, σε ακούμε.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Μιχάλη Δέλτα, για το Σάββατο 9 Απριλίου στο Baumstrasse. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] μέχρι τις 12 το πρωί της Παρασκευής 8 Απριλίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Mikael Delta “Life Is Now” LIVE, 9 & 10 Aπριλίου, Σερβίων 8, Βοτανικός, Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.
 
εμφάνιση σχολίων